Fredag

Teknikmagasinet i Globen, där kan dom!!! Nu har jag nya stift till min Zippo-tändare!!!

Idag var det även pysseldags. Pysselkillen hade pratat med F-kassan och där hade han, som vanligt, fått svaret att där har de så mycket att göra och att min tidsbegränsade inte går ut än på länge så då får jag vänta. Det känns som att på F-kassan gör dom allt i sin makt för att kunna stressa mig på bästa sätt, nu är jag ute i tid och kan ta allt lugners men då säger dom att jag får vänta, sen när det är två månader kvar så ska jag göra allt på en gång och kollapsar. Dumma F-kassan!!!

Pysselkillen hade även felsökning på mig. Jag har senaste dagarna haft noll energi och det sa ju jag då såklart. Varför? Jag har flera saker att se fram emot och det är fint väder och jag är inte förkyld/feber. Vad vi egentligen kom fram till vet jag inte riktigt. Så frågar han om jag har alla medusiner, jaha, som att jag hade kommit ihåg att kolla det nu när jag haft så mycket ork till allt liksom.

Efter pysslet så tog jag en sväng förbi Mamma, tänkte att jag kanske skulle få igång Cajan så han kan flytta sig inför hojturer. Som vanligt så hade jag inte nycklar med mig. Ingen Mamma i trädgården, ingen Mamma som öppnar dörren, ingen Mamma som svarar i telefon, ingen Mamma som svarar på mobilen. Så jag fick åka hem utan att få nånting uträttat.

Ringde syrran för att höra om hon kanske skulle gå hundprommis förbi Mamma, hon kan ju också starta en bil liksom, men prommisen gick idag åt helt andra hållet. Vi får se om jag orkar åka iväg en sväng senare.

Idag fick jag reda på att tjejer tydligen ska fria på skottdagen.
Så jag slängde iväg ett sms till MrT med frågan: Vill du gifta dig med mig? Som tur var så svarade han: Rart, men nej tack. Va faan hade jag gjort om han sagt ja liksom??? Det visade sig dessutom att han visste om det här med att tjejer ska fria på skottdagen, nåt som jag inte haft en susning om förräns just idag, så han blev inte så chockad.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Vi får inte köpa köttfärs i plastförpackning eftersom ozonlagret har spruckit så att solen är mycket starkare än förr. Om vi bara bär hem köttfärsen i fickan är det miljövänligt."
Hans, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008