Lördag

Jag har kört bil!!!!

Syrran skulle till självscanningsaffären så jag hakade på henne dit. Det kändes som att en avstämning inte skulle sitta speciellt fint just idag, som tur var fick vi löfte av butikschefen att vi kunde ringa honom om vi fick koll så skulle han fixa det. Helt galet men praktiskt just i denna situationen. Vi slapp avstämning när vi kom till kassan!

Efter shoppingen så åkte vi och tittade på en lägenhet som syrran sett i tidningen. Den gick tyvärr bort då den saknade balkong. Annars var den helt okej och förvånansvärt billig.

Eftersom jag nu kunde köra bil så fick jag skjutsa syrran till hennes bil, den stod parkerad hemma hos Iza. En lycklig hund glömde bort att jag har svårt att gå och hoppade upp som vanligt, men det gick. Jag vinkade hejdå och åkte. Bara för att jag stod åt det hållet som jag gjorde på gatan så åkte jag hem till Mamma en sväng och fick fika. Jag tror att jag lugnade ner Mammsen genom att hon såg att det gick så bra med bil och allt.

Det är lite svårt att komma i och ur bilen, men det går rätt bra bara jag kan öppna dörren helt. Nu när jag parkerade här hemma så ställde jag mig så långt till höger i min parkeringsruta att jag nästan står på grannens, allt för att jag har ett pucko som inte kan parkera på vänstra sidan. Det brukar vara modell åla sig in i bilen eller kliva in på andra sidan, ingen utav de teknikerna fungerar just nu så håll tummarna för att puckot ställer sig i sin egen ruta!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Gud har uppfunnit språken. Men jag fattar inte varför han uppfann sådana ord som man inte kan förstå."
Frida, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008