Lördag

Sol idag också.

Inget kul att vara inne med ont i mage och axlar när det är så himla fint väder ute. Men, jag tror faktiskt nästan att jag skulle fixa att köra hoj, problemet är att jag tror inte att jag fixar att backa ner i garaget efter avslutad färd.

Istället för hojåkning så ägnade jag mig åt dammsugning för första gången sen jag fick krycksen. Bara för att jag kan stå på benet nu så dammsög jag helt utan kryckor. Det verkade som en bra idé från början och under själva dammsugningen, efteråt så verkade det dock som en skitdålig idé, ont som fasen och kunde knappt ta mig fram ens med dubbla kryckor efteråt.

För säkerhets skull så hade jag satt i hårfärg innan dammsugningen, inte helt lätt att skölja ur den efter det. Jag blir galen på det här med kryckor!!!! Jag hoppas och tror att hårfärgningen och framförallt ursköljningen gick bra trots allt!

När jag sen ligger och tar igen mig efter dagens aktiviteter så får jag en blomkruka i skallen! Jag låg i soffan och min stora yuccapalm som står på en piedistal i hörnet bestämde sig för att ramla ner rakt i mitt huvud! Det är ju bara så att allt måste hända på en gång.

Efter nån timme hade jag lyckats städa upp det värsta efter blomkrukeincidenten och kände att jag behövde en dusch. Idag kände jag först att jag hade varmvatten innan jag monterade in mig i badkaret.

Under dagen har jag, i omgångar, försökt ringa MrT, det har inte gett resultat. Inget svar någonstans. Jag borde tänka att det är som det brukar men min hjärna tänker istället: Har det hänt nåt?

Nån som har en ny hjärna till mig???



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Om man inte kan få barn med sin man kan man få dem med ett flygplan."
Isabelle, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008