Söndag

Men vet ni? MrT hade igår legat hemma bakis hela dan efter en utgång i fredags. Både jag och hans granne hade ringt massor av gånger och inte fått tag på honom, han tror att telefonen slutar ringa om han inte svarar, han tror inte att det är så att man försöker igen lite senare. Syrran har nu gjort om honom från gris till struts, strutsarna stoppar ju huvudet i sanden för att bli av med faror.

För att jag skulle bli riktigt glad så berättade han att han skulle ha sina ungar idag, kunde han inte sagt det redan i torsdags liksom?? Nä, det kunde han inte för han visste inte det då. Alltså, killen måste börja använda en almanacka eftersom han inte kan hålla reda på vad han har lovat och vad han ska göra.

Sen så frågade jag hur vi ska göra imorron. Hans svar: Imorron??? I veckan frågade jag honom om han kunde följa med mig till sjukhuset på måndag, det vill säga imorron, det hade han helt glömt eller förträngt tydligen. Ännu en gång under samma samtal så sa jag att han måste börja använda almanacka! Om inte annat så kan han väl använda kalendern i mobilen och sätta påminnelser.
Är det nån som förstår att jag blir galen på honom ibland?

Som att det inte räckte med att jag blev upprörd över att han glömt så säger han: Jag måste åka mot stan senast halv elva för jag ska på utvecklingssamtal med min dotter. Eh, kunde han inte sagt det redan när han i veckan lovade att följa med mig? Nä, det kunde han inte för han fick veta det idag påstår han. Borde man inte ha lite mer koll i allafall när det gäller ens ungar?

T tyckte att jag för säkerhets skull skulle ha en plan B för att vara säker på att komma hem från sjukhuset. Hmm, det är ju liksom T som är plan B. Jaja, jag åker själv sa jag och blev lite grinig, mest blev jag grinig över att jag fick lite ont i magen för att jag blev så stressad över att det kanske skulle bli problem med sjukhusbesöket. Jamen du kan ju inte bromsa när du kör bil säger han då, det är helt sant, jag är dålig på bromsen just nu för den är mycket hårdare än gasen. Så, nu vet jag faktiskt inte hur det blir men jag hoppas på att han följer med mig.

Att sen T sa att han kunde ringa och väcka mig när han skickat ungarna till skolan imorron var ju omtänksamt, tyvärr fick jag säga som det är: Du, jag ställer egen klocka, det går ju inte att lita på att du ringer. Härreguuuud vad bra allt känns just nu!!!



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Om man inte kan få barn kan läkaren göra ett i provrör. Men de flesta barn är gjorda med vanliga rör."
Fred, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008