Måndag

Idag är det alltså dags att ta av ortrosen. På riktigt alltså, i helgen var den bara av på lite prov.

Igår så åkte jag till Cam och snackade lite skit. Jag har ju rationaliserat bort det här med att besöka kompisar som bor högst upp utan hiss, när jag klev in i Cams port så kom jag på att hon ju faktiskt bor längst upp utan hiss. Upp gick helt okej, men sen, när jag skulle gå därifrån och ner för trapporna. Det var ingen lek, det var så tårarna kom i ögonvrån, men jag kom ner, det gör man ju alltid!

Det var fotboll igår också. Hammarby åkte söderöver och mötte Kalmar. Ännu en match satt Shaaban på bänken till förmån för Kristoffer Björklund. Peter Fröjdfelt var domare i matchen, han är sveriges bästa fotbollsdomare som även anlitas internationellt, har spelarna mer respekt för honom än för andra domare i allsvenskan?

Sammanfattning av matchen: Fotboll är en jäkla skitsport!!! Kalmar fick in ett mål alldeles i slutet av matchen, mest för att Hammarby hade råkat ut för massa skador och inte var fullt manskap på plan. Dumma Kalmar!

Depp och elände med allting va?
Eftersom allt var så himla trist så började jag försöka rensa upp lite på min länksida. Titta gärna in där och kom med synpunkter!

Helt oväntat blev jag uppmuntrad av ett program på Tv4Fakta. Överkammad flint hette det och handlade om precis det, överkammade flintar. Välkänt fenomen, alla känner till det, men vaaaarför förekommer det? Om man börjar bli flintskallig så har man två alternativ, raka skallen och gå så eller så raka skallen och ha peruk utanpå. Enligt mig alltså. Jag vill aldrig bli tunnhårig!

Jag fortsatte att se på tv hela kvällen. Hamnade i nåt som hette Sanningens Ögonblick på Kanal5, lite halvkul faktiskt. Det hade varit allra roligast om MrT suttit i stolen och skulle svara på alla frågor! Själv hade jag förmodligen klarat alla frågor, några frågor hade varit svårt att svara på inför Mamma dock. Sen så läser man i Expressen och vet inte riktigt vad man ska tro.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"En del barn tycker att gamla människor är äckliga. Det tycker inte jag. Jag tycker ödlor är äckliga."
Tove, 4 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008