Söndag

Igår när jag lagt mig tillrätta så upptäckte jag att jag glömt mobilen på soffbordet. Struttar upp, utan ortros eftersom jag kunde gå utan den, sätter mig i soffan och tittar på meddelandet som kommit. Då sprakar det helt plötsligt till ute i hallen, blixtrade till lite också. Lampan i badrummet exploderade! Gick till badrummet för att byta lampa. Sträcker mig upp och ska skruva loss kupan, då lyckas jag på nåt sätt vika till knät. Det gjorde så jädrans ont! Jag skrek rakt ut och tårarna sprutade. Det som var värst var nog att jag blev väldigt rädd när det hände.

Går till sängen för att kunna ligga oont med benet, det gick inget vidare det där med ickeond position. Jag hade så ont att jag mådde illa. Mådde så illa att jag kräktes, helt galet.

När jag hämtat mig från värsta chocken och smärtan så ska jag skruva i en ny glödlampa i badrummet, nu med ortros på. Jag måste köpa glödlampor! Hittade bara en som var 25 watt. Det är lite lätt skumt i mitt badrum nu. Tur att jag inte behöver tillbringa så mycket tid där inne, sminkning och hårfix sker på andra ställen.

Mailchattade med Jifer igår, hon skrev nåt som är väldigt sant: Ah. Det är för mycket helt enkelt. Jag tror att om man har depression så behövs det väldigt lite för att få bägaren att rinna över. Min Jifer är så klok, så klok! Tänk om alla kunde förstå hur det är på ett så enkelt sätt, vad lätt det skulle vara. Det är, verkar det som, väldigt få som förstår hur dåligt man mår när man har drabbats av depression. Jag försöker dessutom alltid visa upp en så glad och normal sida av mig själv som jag bara orkar.

Plumse bjöd på mera skratt igår. Han utforskade det där med anagram. Jag har numera inte nån ortros utan trosor! Jag har även märkt att det är många som inte vet vad en ortros är, jag hade ingen aning om det heller förräns jag fick min. Såhär såg min helbensortros ut när den var ny och knät, och hela benet, var svullet som fasen:

Mitt deppande igår resulterade i att jag gjorde nåt som jag i stort sett aldrig gör, jag beställde pizza med hemkörning. Inte hade jag stålars hemma heller så pizzabudet blev nog överlycklig över tjugolappar och mynt i exakt summa. För att få hemkörning så var jag tvungen att beställa för över 120:-, det var inte svårt det blev bara mer mynt. Budet anlände 20 minuter innan utsatt tid så han borde egentligen fått rätt bra med dricks. Jag blev så jäkla mätt att jag drabbades av pizzakoma i 180!

Nu ska jag åka till Cam!!!



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Man förstår att man är gammal när man inte orkar gå ända dit man ska."
Victor, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008