Onsdag

Min almanacka från -93 är ju underbar!!! Igår skulle jag kolla om det var då som vi jobbade på Vattenfestivalen, jag gjorde inte det utan istället så hade jag picknick med T på golvet hemma hos honom i Skarpnäck. 7:e augusti var det!

Så frågan är om jag jobbade på festivalen kanske -94? Det stod om Vattenfestivalen och Thord med flera jobbade, helt otroligt att inte jag gjorde det. Jag och Thord var ju i det närmaste ett radarpar när det gällde jobb på den tiden. Men sen när jag tänkte till lite så kom jag på att jag nog aldrig jobbat på Vattenfestivalen med Thord utan med andra, så nu återstår bara frågan när fasen jag gjorde det. Kanske var det inte bara ett år utan flera.

Anledningen till att jag vill veta när jag jobbade är att en kompis också jobbat där och hon är typ stensäker på att hon jobbade -93. Jag kunde ju chocka och säga att jag skulle kolla i almanackan om jag jobbade då. Inte alla som vet att jag, av en händelse, har en almanacka kvar just från det året.

Idag var det sjukgymnastdags + att jag behövde handla. Sjukgymnasten kändes lite roligare än handlingen kan jag upplysa om, och dessutom billigare. Hos sjukgymnasten så fick jag ta av ortrosen och istället fick jag lite tejp på knät, skulle prova med det lite. Det kändes lite osäkert så för säkerhets skull så tog jag med Mamma till affären, om knät skulle vika sig eller nåt. Det gick bra att ta sig runt hela självscanningsaffären och sen hem, men då gjorde det ont. Kanske att det blev så ont för att jag hos sjukgymnasten provade på en ny rörelse som gjorde så in i bomben ont att tårarna kom, ska prova självscanningsaffären med tejp snart igen för att se hur det går.

Jag kan också passa på att upplysa om att såna här hudlotioner med lite brun-utan-sol i inte är att rekommendera när man använder en ortros. Man kan se exakt vart "dynorna" på ortrosen suttit mot benet. Hoppas det går bort fort, jag skrubbar med borste.

Fick mail från Norge och XX idag. Jag skulle ändra nåt i min tvlåda. Som vanligt så begrep jag inte ett jädra dugg från början men efter att XX tålmodigt, som alltid , förklarat i omgångar så fick jag det att fungera. Tror jag i allafall.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Gamla människor har mer erfarenhet. De förstår saker som sitter djupt i själen och de lyser liksom upp vardagen."
Marius, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008