Torsdag

Igår var det fotboll igen. Lund dör på mig och tycker att det är fotboll jämt och ständigt, hon är inte ett dugg intresserad så jag kan faktiskt förstå henne. Hammarby tog emot Elfsborg på Söderstadion. Matchen var 90 minuter frustration och slutade 0-0.

När matchen var som mest frustrerande så började jag skicka mina bilder till MrT, han har ju en skrivare med färg nu. I tisdags så trodde jag att jag skickade iväg alla bilderna men när jag frågade om T skrivit ut bilderna så hade han minsann inte fått några mail. Jag försöker och försöker att maila iväg bilderna men det funkar bara inte. Till slut så kom jag på den braiga idén att starta om datorn för att se om det skulle gå bättre. Efter omstarten så kunde jag maila med bifogade filer, men bara en i taget, bifogade jag två fungerade det inte alls, hur sjukt som helst. Sen provade jag att rar-packa fotona och försöka skicka, jag vet faktiskt inte riktigt om det fungerade. När allt detta strul var överstökat så ringde jag och förvarnade T om att han nog eventuellt kanske skulle få en jäkla massa mail. Idag när jag fick igång datorn så fick jag sjuttiarton leveransrapporter på mail till honom.

Sjukgymnasten sa igår att det här med att gå baklänges är bra träning. Gå runt här hemma baklänges är inte det lättaste, ni som varit här förstår ju direkt vad jag menar. Sen var det att stå på ett ben som också skulle vara bra, det är helt klart lättare att genomföra här hemma, bara resa sig och stå liksom. En till ny övning jag fick igår funkar alldeles utmärkt att genomföra i soffan, så nu har jag övningar för överallt här hemma. Sängen, soffan, balkongdörren, väggen och så bakåtgående överallt.

Det som jag trodde fungerade i min tvlåda fungerade inte riktigt bra. Jag försvann och syntes ingenstans. Till slut så fick XX syn på mig och allt kändes genast lite lugnare. Tack igen XX!



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Man kan använda gamla människor till krammänniskor. De kan berätta sagor och grädda våfflor och göra barnen trygga."
Marie, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008