Söndag

Idag har jag tittat på matlagningsprogram för att kanske, eventuellt bli lite hungrig. Det funkade inte riktigt som jag tänkt mig, jag blev lite hungrig men sen när jag började koka spaghetti så kände jag mig mätt redan innan det var färdigt.

Det var fotboll idag också. Hammarby åkte iväg och mötte Trelleborg. Under matchen så försökte jag mig på det där med att äta, när matchen var slut var tallriken fortfarande full. Matchen kändes lite osäker redan innan avspark, Shaaban i laguppställningen, och det slutade med att Trelleborg vann med 1-0. Mikkel Jensen gick ut skadad tidigt i matchen, han som precis kommit tillbaka efter skada.

Madeluttans anekdoter har fått en uppdatering, en reseskildring från en Göteborgsresa. Den är handskriven och när jag höll på att försöka scanna in den gick det sådär, datorn sa att den inte hade nån scanner. När jag äntligen fick datorn att förstå att den har en scanner så upptäckte jag att jag inte hade något fungerande program i den datorn, det är inte min mest använda dator utan en gammal som används för att se film med. Jag började leta program och ta hem, bara för att bli himla obeslutsam när allt var klart, skulle jag scanna in som pdf eller nåt annat?

Till slut så bestämde jag mig för att lägga in det som gif-bilder. Kika in på resultatet, klicka på Madeluttans Anekdoter på startsidan. Av denna reseskildring kan man dra slutsatsen att många pilsner resulterar i stor text.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"På pensionärshemmet kan de ta loss tänderna. Alla drar ut tänderna på kvällen och sätter dit dem igen på morgonen. Och sedan har de andakt."
Camilla, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008