Lördag

Igår fick jag skäll av grannen! Inte av väckarklockegrannen utan en annan. På balkongen har jag i alla år haft en svensk flagga, senaste året har den blåst sönder väldigt mycket och grannen sa att jag skändade svenska flaggan om jag hade den hängande så. Jag trodde att det skulle vara en lätt match att ta ner den, något som visade sig vara ett helt projekt. När jag stod ute på balkongen så upptäckte jag att jag inte kunde kliva upp på stolen jag har där för knät gillade inte den manövern. Istället så fick jag slita ner hela alltihopa, flaggstång och allt. Nu är den i allafall borta så grannen inte behöver se den.

Syrran, Izas matte och Iza kom förbi här igår också. Jag fick lite presenter från deras resa. En röd sarong med ödlor på som är så himla snygg! Tand- och hårvårdsprodukter. Till sist, den nästan obligatoriska tändaren, som denna gången var ursöt:

Nu har jag fixat med länksidan igen. Titta in och tyck till!
Rubrikerna på varje grupp länkar är jag inte helt nöjd med men kommer inte på nåt roligt att ha där istället. Lite feedback har jag fått om att vissa länkar syns dåligt, men då resonerar jag som så att om man inte ser och blir nyfiken så kan man ju klicka på länken. När jag så småningom blev ganska nöjd med sidan så tittar jag på den i Firefox och den ser helt sjuk ut. Försöker ordna till det och blir nöjd i Firefox men då ser den helt utspridd ut i Explorer, jag slet mitt hår ända tills MrT sa att han tyckte det såg bättre ut utspritt än innan.

Fick även plus från Hampus, han tyckte att alla kunde byta webläsare helt enkelt.

När jag pratade med MrT så höll han på att ta fram och fixa mat för att hans barn skulle komma hem strax. Lite roligt då att när jag lagt på T så blippar hans dotter på MSN, hon var hos kompis och hade inga tankar på att gå hem. MrT, killen som har koll på sina ungar!

Jag började fixa med länksidan för att få annat att tänka på men märkte ganska snart att jag inte ska syssla med sånt när jag är på neråtgående. Helt stirrig och stressad blir jag när saker inte blir som jag tänkt och tankeförmågan som behövs för att rätta till felen är definitivt inte på topp. När jag slutade med länksidan och försökte slappna av hade jag helt ont i nacke, axlar och händer, hade inte hunnit känna det medans jag höll på.

Illa det här med ontet, jag hade faktiskt tänkt börja städa nu när jag kan gå så bra. Jag började lite lätt i köket och torkade av min timer, den tvärdog. Kändes som att det var ett tecken på att det inte skulle städas idag trots allt.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Om vi inte hade haft gamla människor skulle alla käppfabriker och alla de som gör löständer ha gått i konkurs."
Kathrine, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008