Torsdag

Nu när jag då faktiskt kommit upp ur sängen så är det MrT som ligger helt däckad. Han har ont i halsen, och ni vet ju alla hur sjuka killar blir. Jag fick alltså tag på honom igår. Han förstod att jag ville ha fotona, men jag ville ju inte träffa honom, jag är en svamp på basilusker och vill inte bli sjuk. Då sa han att han kunde sticka ut fotona genom brevlådan så skulle jag slippa att bli flåsad på och på så sätt slippa basiluskerna. Tänk va, han kan vara så söt emellanåt! Idag så mådde han mycket bättre och förhoppningsvis så kan jag träffa honom utan att bli smittad imorron eller nåt, det är Jonsson på tv imorron kväll och sånt får man ju inte missa.

Kände mig lite vuxen igår då jag pratade om deklarationen med min syrra. Hon visste att man kunde lämna in den i en låda på biblioteket, jag kom på att jag aldrig nånsin har lämnat in min deklaration själv! På min deklaration så var den där kyrkoavgiften men igen, det är flera år sen jag gick ur kyrkan. På syrrans så var det nåt avdrag som inte var med, hon måste ringa revisorn på måndag. Det är jobbigt det här med vuxensaker.

Min kökstimer, den som tvärdog när jag torkade av den, har återuppstått. Jag kastade den inte utan den fick sitta kvar på kylskåpet, jag ödslade ingen extra energi på att kasta den inte. När jag gick förbi den så såg jag att det var siffror i displayen. Genast var jag tvungen att prova den, döm av min förvåning när den nu piper högre än nånsin! Tänk vad bra att vara lat ibland, jag sparade säkert en hundring på att inte behöva köpa en ny.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"På pensionärshemmet luktar det middag i korridorerna och Gud i vrårna."
Siri, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008