Fredag

Jag har blivit av med oskulden!!! Denna gång gällande Ellos. Jag har senaste veckan beställt och nu även hämtat och betalat! Känns väldig ovant. Största anledningen till denna beställning var att nu, under tiden med ortrosen, har jag fastnat i och haft sönder en hel del trosor och kände att förrådet behövde fyllas på. 10 par.

När jag ändå var i beställningstagen så beställde jag en hamburgerpress. Jag visste inte att det fanns såna förräns jag snubblade över denna. Det är alltså en manick där man stoppar in köttfärs och klämmer ihop och ut kommer en fin hamburgare, som såna burgare man köper i frysdisken alltså. Spännande, spännande. Tyvärr så hade jag bestämt annan mat idag så manicken får stå och stå till sig lite innan den invigs.

Idag har jag äntligen hämtat fotona hos MrT och sen levererat hem till Mamma. Det blev inte helt jättebäst kvalitét när det var vinterbilder med massor av snö, men fint ändå liksom. Så nu, när jag ändå är så beställig av mig funderar jag på att köpa en fotoskrivare. Det är bara ett problem, en färglaser kostar betydligt mer än trosor och hamburgerpress tillsammans så stålarsarna räcker nog inte riktig denna månaden. Jäjä, det kommer flera månader!

Just det, jag har faktiskt blivit av med en oskuld till idag! Jag har för första gången nånsin i mitt liv lämnat in min deklaration! Japps, in på bibblan och ner i en stor låda. Öppningen i den där lådan var inte anpassad för en vikt Filuran-deklaration men det gick att få i kuvertet med lite våld. Det här kändes ju nu väldigt vuxet att lämna in deklarationen, samtidigt lite konstigt, vi brukar inte skriva på deklarationerna förräns det blir finväder, slutet maj/början juni. Mamma gav mig förklaringen, vår förra revisor begärde alltid uppskov och då behövde inte deklarationen vara inne när alla andra lämnade, dessutom så skickade revisorn in deklarationerna då. Jag känner att jag verkligen har koll på såna här vuxensaker.

Jag har även hunnit med att skölja av bilen idag. Ja, just skölja av. Min Mamma, the miljömedveten, har hört att avfettning är väldigt miljöovänligt så sånt får vi inte använda om vi tvättar bilarna på gatan hos henne. Så idag blev det lite avsköljning fläckvis. När jag var klar såg jag att jag istället för att missa en del fläckar hade tvättat en del fläckar.

När bilsköljandet var klart så bjöd Mamma på fika. Vi fick såna wienerbrödsliknande saker med grön och gul fyllning, jag har inte ätit sånt sedan Pappa bodde hemma! Det var jättegottigt!

Ikväll är det Jonsson på tv! Kanske att jag ska förklara det här med Jonsson? Jo, det är alltså Indiana Jones jag pratar om. Förra gången jag såg den filmen var MrTs son inte så stor och kunde inte säga Indiana Jones utan var jätteglad över att få se Jonsson på tv.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Det är förbjudet att ha husdjur på pensionärshemmeet. Och så måste de tvätta sig minst var tredje vecka."
Elias, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008