Måndag

Vilken dag. Jag är fortfarande mätt efter gårdagens kalasmiddag.

Har fått syn på en kul liten manick som kopplas till datorn: Alternativ datamus. Den skulle säkerligen få jobba ganska hårt på mitt skrivbord då jag är ganska så snabb på att skriva.

I övrigt så har jag inte fått nånting gjort idag. Ingen prommis heller, jag har ont i knät efter helgens rockande och prommiskompis skulle få besök idag. Eller förresten, lite har jag ändå gjort, jag har fastnat i en bok. Livstid av Liza Marklund. Tyvärr så är jag lite halvsjuk när det gäller det där med böcker, jag fastnar och inget mer än boken får min uppmärksamhet.

För att komma bort lite från boken så bakade jag fyra frallor. Ja, man kan faktiskt baka en liten deg. Min lilla bakning blev enormt bra, måste ha varit rätt lufttryck eller nåt. Min Pappa kollade alltid barometern innan han bakade men jag har aldrig lärt mig hur den ska visa för att det ska vara ultimat bakningsväder.

Lite uppmärksamhet har dock gamle Walt fått av mig. Kalle med vansinnesutbrott, Kajsa som låter två killar tävla om hennes gunst, Musse som umgås med en hund, Långben, och har en hund i koppel, Pluto. Är Disney verkligen till för barn????

Kommentarer om ovanstående kan lämnas på Filurans kajplats.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"När man är död kan man antingen gravera sig eller kremera sig. Om man väljer det sista betyder det att de gör en sorts kräm av en. Men det är inte någon vaniljsmak på den eller så, bara vanlig, grå kräm."
Jakob, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008