Söndag

Igår kom jag äntligen igång med hårfärgningen. För en gångs skull så har jag hittat en färgning med tillräckligt mycket efterbehandling, det var bara det att när jag tittade på bruksanvisningen så skulle det räcka till tre gånger, till mig räckte det en gång.

Oavsett hårmedel, jag åkte iväg till Kexet och tittade på ESC. Robban hakade på för han kände efter och ville nog se ESC-finalen i kvinnligt sällskap. Inte mindre än fem tjejer fick han äran att umgås med. Vi hade mycket trevligt och skrattade och skrek och applåderade! När vi sett alla bidragen så kastade vi oss iväg mot stan, Harry B James närmare bestämt.

Harry B fick besök av oss för att LoudInc spelade där. Som vanligt var det ett jäkla drag, inte alls bra med så mycket drag när ett knä inte hänger med ordentligt. När spelningen var över så hade jag svettats bort allt smink och var lätt fuktig i håret och kände mig som 17 igen.

Jag förstår egentligen inte varför vi inte gör det här oftare, det är alltid så himla kul. Det händer väl en två-tre gånger per år, eller det kanske är just därför det blir så himla kul. Om ni vill se våra tyckanden om Esc-finalen så finns det att se här: Here are the results from the Kexska hemmets jury.

Idag så är det Mors Dag och jag och syrran är bjudna på middag hemma hos Mamma. Efter gårdagen så kändes allt jobbigt, till och med att bli bjuden på middag, men det gick över när vi väl var på plats runt bordet. Potatis och sås var utlovat redan innan. Till det fick vi underbart god köttfärslimpa. Efter maten fick vi kaffe och äppelkaka. Jag är proppmätt!

Min Mamma har DN i pappersformat så jag hade tänkt att jag skulle läsa om ESC i den. Jaha, börjar att titta i kulturdelen och sen tittar jag även igenom a-delen. Det enda jag hittar är en sida med en bild på Charlotte och hänvisning till dn.se. Då kommer syrran, hon har också DN i pappersformat, och säger att jo, det är en hel sida om ESC. Men nää, bara att man kan gå in på dn.se hittas.

När jag kommer hem så ringer syrran för att tala om att hon inte är helt puckad, då har hon och Mamma gått igenom DN via telefon och upptäckt att sidan tio minsann är olika i deras tidningar. Men varför? Mamma och syrran bor faktiskt inte så himla långt ifrån varann, jag kan väl gå med på att det kan vara lite skillnad mellan StockholmsDN och VästeråsDN men inom Stockholm ska det väl ändå vara samma innehåll i tidningen, eller?

Här är en utlovad hojbild, den har varit med förr men är ju fortfarande exakt lika snygg:

Kommentarer om ovanstående kan lämnas på Filurans kajplats.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Ett lik är en person som är äldre än när han dog."
Jon, 9 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008