Torsdag

Först franstången, observera de lila handtagen. Sen har vi mina lipgloss, de som ligger i handväskan. Till sist två bilder på min Too Faced Absolutely Flawless, Powder & Concealer. Observera att asken är ursöt! Nu är inte den ursöta asken det bästa utan att det blir så himla bra resultat. Jag har inhandlat min på Eleven.se, länk finns på länksidan.

Igår så tyckte jag ju att allt var pest och pina, för att på ett lätt sätt försöka bättra på humöret så började jag leka lite med smink. Bland annat då ovan visade produkter. Helt otroligt hur mycket piggare och fräschare man faktiskt kan se ut! Med tanke på att jag såg ut som, och kände mig som, ett vrak igår så var sminkresultatet helt över förväntan. Tack vare den pigga spegelbilden som mötte mig så blev jag faktiskt lite gladare, synd att jag kom på detta så sent bara, men att vara glad en halv kväll är inte fy skam!

Idag var det dags för sjukgymnasten.

När jag var pågång att ta mig iväg så uppstod panik, som tur var en snäll form av panik. Min bästaste hårsnodd är tåtally gånn!! När jag var på Kicks senast fanns inte ens sån sort kvar, hur kan de ta bort den bästaste liksom??? Jag vill ha en ny hårsnodd, en av bästaste sorten!!!

Tidsgränsen för promenader har ökat markant, tyvärr så räcker det ännu inte för att jag ska kunna gå till sjukgymnasten utan jag får ta bilen. Step-up-bräda-användandet går också bättre, men inte riktigt så bra som jag önskar, fem minuters steppande och knät vill inte vara med. Däremot så går det bra att vila nån timme och sen steppa fem minuter till. Ja, det där är ju hemmaövningarna.

I sjukgymnast-tränings-lokalen gick det bättre än förra veckan. Jag körde rätt hårt för jag kände att jag nog ville ha lite träningsvärk, vi får se hur det blir med den saken. Där finns en rund madrass som är ganska mjuk på ena sidan och mjukare på andra sidan. Den mjukare sidan är jobbigare att gå på och det är då självklart den jag steppar runt på. Idag säger sjukgymnasten att jag kan väl lägga in lite armar, höger hand på vänster knä och så switcha, där tog det stopp, fy sjutton vad ont det gjorde! Bara så lite skillnad i rörelsen och det gjorde så himla mycket skillnad i smärtläget.

Så, ett litet bakslag idag blev att jag fick vända madrassen och trampa på den sidan som bara är ganska mjuk. Tur att det gick bra med resten av övningarna. Det allra bästa är att det känns bättre!

Kommentarer om ovanstående kan lämnas på Filurans kajplats.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Skillnaden på tantkroppar och manskroppar är att tantkroppar har flera hemliga rum i bägge ändar."
Mikael, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008