Torsdag

På kvällen igår kom T över, på egen risk jag vet ju inte om jag smittar, och vi skulle se film. Nu hittade jag en film på tv istället för via datorn så vi valde den. Nixon. Varken jag eller T hade sett den och det visade sig vara en riktigt bra film. Den började tio på TV1000 och då lär den vara slut till tolv, det är ju alltid porrfilm vid midnatt på filmkanalerna. Vi låg i soffan och såg filmen, så säger T att han börjar bli lite trött och undrar hur länge det är kvar. Jag kollar klockan, som är nästan tolv, och ser då samtidigt att filmen håller på till 01:20.

Inte riktigt vad vi räknat med, en mastodontfilm på dryga tre timmar och T skulle upp på kundbesök imorse. Erotikdödarfilm!

Idag var det sjukgymnasten igen. När jag kollade almanackan om vilken tid så slog det mig att jag kanske skulle ringa Folksam och berätta att jag har min sista sjukgymnasttid bokad. Sagt och gjort. Ringer upp och så självklart finns inte hon som jag pratat med alla gångerna innan där. Får prata med en annan människa på samma avdelning. Det var inte bra för mig, den människan sa massa konstigheter som inte den första sagt nåt om så nu vet jag inte alls vad som sker.

Hos sjukgymnasten var det i allafall lugners som tur var. Men jobbigt! Det är inte klokt hur mycket jobbigare det blir när man inte är frisk. Guuud vad jag tjatar om min förkylning.

På vägen hem så tog jag en tur in på självscanningsaffären. Där var det tomt nästan! Bara personal som packade upp varor och så jag. Egentligen så borde jag väl passat på att strosa runt när det bara var jag där men det gjorde jag ju såklart inte, det spar jag till en dag med mycket folk istället.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"En kropp är det som är runt människorna."
Celine, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008