Fredag

Viktig information till ALLA!!!! Kolla denna länken: stoppaFRAlagen.nu
Den 17:e juni avskaffar riksdagen din personliga integritet. Storebror ser dig!!!

Länken öppnas som vanligt i nytt fönster/flik.

Igår så damp elräkningen ner i brevlådan. Sen jag fick min nya braiga självavläsande elmätare så stämmer inte elförbrukningen på fakturorna alls. Fortum är ju så puckade att de tagit bort möjligheten att lämna mätarställning på nätet när man har den nya mätaren också. Fortum! Jag ringde för att påpeka detta och då även passa på att lämna min riktiga mätarställning. Tjejen jag pratade med kan inte heller skriva in min mätarställning! Hon var tvungen att göra ett ärende av det för att mätarställningen ska bli rätt. Ja, nu är det ju så att jag skiter fullständigt i hur faan dom bär sig åt, bara jag inte får en elräkning på 5000 till jul liksom.

Jag hann bli lite halvgalen på MrT igår också. Det här med dagar och dejter och fotboll är inte lätt att hålla reda på via sms. Som tur var så löste sig allt när han ringde upp. När allt löser sig såhär lätt så vill jag vara med i Mer-reklamen! Där är allt lätt!

Eftersom ett flertal av mina kompisar varit ner på Sweden Rock alldeles nyss så måste jag lägga in lite festivalpackningsråd, lite försent just för iår men till nästa festival: Festivalpackningstips!

Det har varit så mycket problem med min bloggsida så nu ska jag ett tag framöver försöka med gästbok istället.
Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Skelettet är inpackat i korvskinn. På det sättet håller sig innanmätet innanför kroppens fyra väggar."
Thomas, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008