Tisdag

I Norge, där går en kul reklamfilm nu. Hur vi tjejer kan tillfredsställa oss på egen hand. Här är den:

Igår var jag hos sjukgymnasten. Hon lovar att knät kommer bli helt bra så småningom. Det ska gå att stå på knä och det ska gå att ta sig upp från backen utan att se ut som ett pucko. Fick några nya övningar som jag kan göra hemma och det är ju bra eftersom nästa vecka har jag sista tiden, efter det blir det ju bara hemmaövningar liksom.

Efter sjukgymnasten åkte jag ut till Sus. Jag skulle lämna tillbaka hennes minneskort till kameran. Det är från det kortet bilderna på Mio kommer, de som jag visade igår. När jag kommer dit är hennes bil inte hemma, men jag ringde på dörren ändå, hennes barn kanske var hemma. Ingen öppnar. Så jag ringer Sus och hon var på väg hem från affären. När hon anländer och öppnar dörren så visar det sig att minsta sonen, ja, han är inte så liten, ligger på soffan och sover och hade inte alls vaknat när jag ringde på.

Idag har jag fastnat i en bok. Att älska som en porrstjärna av Jenna Jameson. Det har tagit hela dagen och när jag skulle åka iväg för att handla så hade affären jag skulle till stängt. Jag bör bli klar med boken ikväll/natt nångång så imorron hinner jag nog med att handla!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Om man öppnar ögonen och det är alldeles svart, då är man medvetslös."
Hilda, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008