Torsdag

Det där med sjukgymnasten gick inte helt bra igår. När jag satt och fikade så ringde hon och frågade vart jag var. Jag hade skrivit att jag skulle vara där 13:00 men det var fel, 11:00 skulle jag minsann varit där. Ett misstag som kostar 70 kronor.

Efter att först ha blivit chockad med att Varg hittar till min hemsida så får jag igår ett samtal från Kraman. Härreguuud, det är rätt många år sen vi ens pratade i telefon. Igår ringde hon mig för att bjuda mig på en resa ner till Tyskland, hon har lite rötter där men hotell skulle vi bo på. Och så kan inte jag åka!

Dessutom så ringde hon när jag hade två telefonsamtal på gång så jag frågade om jag fick ringa upp. Nähä, då skulle hon ut och köra bil och tänkte minsann inte svara och hon hade så mycket att göra och stå i. Avresan mot Tyskland sker idag och hon hade inte ens börjat packa det minstaste. Det kändes inte alls dumt att prata i två minuter sådär bara efter att inte ha pratat på flera år.

Jag vill väl veta hur det är med henne och ungar och husköp och allt vad som var på tapeten senast vi pratade ordentligt. Vi pratade en jättesnabbis förut när hon precis tagit körkort. Eller ungar förresten, hon har ju stora barn, så stora att det kanske inte ens bor kvar hemma. Trots allt är det kul med sällankompisar, vi hörs och ses inte så ofta men när vi väl gör det så känns det som att ingen tid alls har gått sen vi sågs förra gången.

Igår så höll jag i allafall på Svärje! Robban fanns lite sådär på msn innan matchen, han håller inte på Sverige. Men jag, jag hejjade som fasen i urtvättad tröja:

Hur denna Lagerbäck kan få fortsätta att coacha laget begriper jag inte. Samma spelare år efter år. Det mest positiva är väl att Fredrik Stoor nu är med i landslaget, han är så jädra bra. Varför Petter Hansson, Mellberg och Elmander ska vara med förstår jag inte riktigt, jag tror att jag kan hitta ett flertal bättre spelare bara i allsvenskan.

I halvlek var jag tvungen att ringa T och fråga om det spelade roll för framtida EM-turneringar om Svärje åker ur mot Ryssland eller Holland. Det spelade ingen roll. Men säker kan man inte vara eftersom T är så himla inne i alla matcher, han kan ha låtit bli att lyssna på vad jag egentligen sa.

Oavsett resultatet, jag hejar på Holland. Min största idol inom fotbollen, Marco van Basten, tränar laget. Det kan ju inte bli annat än bra!

Jag har också lärt mig ett nytt ord: tetrispackning. Det handlar om hur man packar påsen efter köp i mataffär. Länken är till Flashback och öppnas i nytt fönster/flik. Jag tror att jag själv är en tetrispackare och att syrran är en mer randompackare. Är jag i mataffär med Mamma så brukar hon överlåta packandet till mig så hon är nog ingen tetrispackare heller. MrT, han packar precis hur som helst, jag vill inte gärna att han packar mina saker om vi handlar tillsammans. Syrran får absolut inte packa min kasse! Jag löser det genom att handla på självscanningsaffär med syster och T.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Människor är uppbyggda av hudceller. Cellerna är så små att vi måste stirra på dem med ögonen för att se dem."
Thomas, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008