Onsdag

Nu vill inte jag vara med längre. Inte på nånting! Jag vill inte vara hemma, jag vill inte åka bort, jag vill inte ett jävla dugg!!!

Igår så åkte jag hem till min stackars lilla Mamma och tvärgrinade. Jag hatar mig själv för att jag gör sånt men vi hade ju bestämt att vi skulle iväg och det klarade jag inte av igår, trodde inte att Mamma skulle höra vad jag sa om jag ringde och snörvlade i telefon.

Jag började flytta runt möbler och saker igår också, det löste sig med vardagsrummet, elektrikerna får hoppa över soffan så kommer de åt alla kontakterna. Sovrummet är det ju lite värre med. Hur jag ska kunna göra båda elkontakterna där inne nåbara? Till en av kontakterna kommer de behöva klättra över eller under någon möbel.

Saken är den att jag har inget förråd, det kan man inte ens få när man bor här har värden upplyst mig om, så i sovrummet har jag en enormt stor hörngarderob och en vanlig garderob. Garderoberna är mina förrådsutrymmen. Det blir liksom inte så mycket plats kvar att flytta runt sängen då.

Jag måste ladda upp med storpack både magmedusin och huvudvärkstabletter. Kanske några burkar lugnande vore bra också. Får dom verkligen flytta stora arbeten som detta en och en halv månad i tiden och endast meddela det dagen innan?

Jag lämnar MrTs telefonnummer så får dom ringa honom, mig får man inte tag på när jag är på landet för där finns ingen mottagning. Vill ju inte ha nycklar liggande i den där tuben hela tiden. Dessutom så kan nog han hantera såna samtal bättre än vad jag kan, han bryter ju inte ihop när saker kör ihop sig. Killen visste inte om han skulle ha råd att betala hyran och är ändå lugn, i såna lägen kan jag nästan bli lite avis på honom, jag vill också vara så att jag inte bryr mig.

Eftersom jag nu bestämde att jag inte tänker vara hemma, och T ska vara hemma, så ringde jag Telia igen och beställde mobilt bredband. Kan inte deras jävla kundtjänst ha möte och komma överens om vad de ska säga till kunderna??? Angående täckning och hur lång tid det tar att skicka ut grejerna man behöver. Tur att killen jag pratade med var både trevlig, hade humor och var snabb, annars hade det blivit katastrof, jag hade inte klarat ett problem till igår.

Idag har jag och Mamma varit och shoppat lite blandade saker. Tre kylväskor som går på både två-hål-i-väggen och cigguttaget i bilen, fyra cykelventiler, en jättelång blompinne, en matta, en digital stektermometer och så lite småkrafs. Japp, nu är pengarna slut för hela juli!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Öl gör ofta att kroppen blir väldigt osymmetrisk."
Herman, 9 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008