Tisdag

Igår så skulle ju jag deppa lite över att jag inte har råd att flytta. Det gick dåligt. Det började vräka ner regn här och min tv-bild försvann, jag har ju tv via parabol. Det var ju bara att ge sig ut på balkongen för att titta om det var nåt fel. Då är sladden till ena huvudet knappt fastskruvad, klart som faan att det kommer in vatten där då!

Lund, tjejen som numera är ensamstående mamma, hittade igår till gästboken. Det är ju helt underbart bra att hon skriver att hon heter just Lund även om det bara är här i min dagbok som hon heter så. Så nu håller vi alla tummar som går för att hon ska få jobbet hon har sökt!!!

När det gäller mitt bokkonsumerande så är jag nu klar med The Dirt om och av Mötley Crüe. Härreguuud, de där killarna är mina idoler ju!!! Vilket liv!! När jag såg Mötley på Isstadion så var de alltså påverkade av både droger och alkohol, jag som tyckte de var sååå snygga och sååå bra!!! Okej att de var kända för att festa men det var inte fest, det var droger på heltid.

Idag har jag fått jaga tag på massa folk angående elarbeten och sånt i min lägenhet. Jag får magsår! Jag hade tänkt att ta det lugners tills att jag ska åka till landet, det kan jag fetglömma! Elarbetena som ska ske nu är de som skulle hända i början av augusti, det är tur att dom meddelar sig i så god tid. Här har jag planerat sommar och semester efter de datum jag fått och så ändrar de på det bara dagar innan.

Mina elkontakter ska fram och vara lätta att komma åt för elektrikern som ska komma hit och uppgradera elen här. Nu har jag både enkla och lite svårare kontakter, gemensamma nämnaren för alla kontakter är att de är dammiga.


Som ni ser är det en som är helt fri, övriga är mer eller mindre svåråtkomliga. Framförallt så tycker jag att det känns underbart att en sitter längst in under sängen och att en sitter i hörnet bakom hörnsoffan.

Det här innebär att jag måste tömma min hylla ovanför sängen, ta ner den och så försöka flytta sängen från den kontakten utan att blockera den andra sovrumskontakten. Lika blir det i vardagsrummet, jag måste flytta hörnsoffan på något sätt för att frigöra kontakten i det hörnet utan att blockera någon av de andra kontakterna.

När jag lyckats med detta så åker jag till landet och det innebär att jag sen kommer hem till en lägenhet i kaos utan ens en säng att kunna störta ner i (jag brukar vara ganska trött när jag kört hem från landet). Dessutom så kommer alltså elektrikerna att flytta på det som de tycker står ivägen, det känns inte alls bra, speciellt inte om de drar runt min hörnsoffa, benen på soffan håller liksom ordning på alla mina sladdar till och från parabolen och till sovrummet.

Sammanfattning: Jag är helt knäckt, superstressad och grinar.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Det viktigaste på kroppen är läpparna, eftersom de liksom är dörren in."
Ferdinand, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008