Fredag

Igår var jag hos sjukgymnasten för, förhoppningsvis, sista gången. Jag fick med mig lapp med övningar som ska göras minst varannan dag. Cykla ska jag också, tur jag släpade upp en cykel till landet för nåt år sen. För en gångs skull så ligger landet på helt rätt ställe, i skogen, jag ska promenera i terräng nämligen, det ska vara mycket bra för småmusklerna i knät som man inte ens vet att man har. Eller landet ligger ju alltid på rätt ställe, det skulle vara helt fel om det låg nånannanstans.

När jag kom hem efter sjukgymnastandet så stod den där BigBag kvar utanför porten. Bildäcken var borttagna! Det hjälpte alltså att känna sig som en miljökämpe för att de skulle försvinna.

Den här erotikdödarturneringen fotbolls-EM går vidare. Igår var det semifinal nummer 2. Jag hejade på Ryssland såklart! Tyvärr räckte inte duracellkaninerna till mot Spanien. Så nu får jag hålla på Spanien finalen!

När fotbollen höll på så höll jag också på, men jag höll på att packa. Lillkylen, hamburgerpress och lillhacke. Ett paket spaghetti, ett paket kaffe, olja, flytande honung och FinnCrisp. Då blev det så fullt i kassen att jag skippade lillhacke. Det känns så bra när min packning alltid är såhär strukturerad. Det kommer bli precis som vanligt, bilen blir proppfull och lite till.

Idag var det pysseldags. Det var ett jobbigt pysselbesök. All stress för det här med flyttandet av elkontaktsbytena och att åka bort och stambytet och allt. Nu ska jag, efter sommaren, prova ny medusin, gå på ångestskola och så var det nåt mer också. Det känns på ett sätt bra att något händer men samtidigt så känns det som att jag knappt kommer hinna med allt det där innan f-kassan börjar strula och ha sig eftersom min ersättning tar slut i mars eller april. Ångestskola går man i grupp och en gång i veckan i 15 veckor, bara det är ju fyra månader. Byta medusin brukar tyvärr aldrig gå lätt, det blir alltid problem vid nertrappning och upptrappning, min mage är inte heller den mest positiva till medusinbyten.

Efter pysslet så åkte jag hem till Mamma, hon hade påsar som jag skulle hämta. När jag kommer dit hittar jag lilla Mamma i sängen. Igår hade hon igen haft en febertopp. Min Mamma är jäkligt envis av sig och när hon säger att hon inte orkar så är det verkligen så, inte utan att man blir lite orolig. Hon hade inte kunnat äta och knappt kunnat dricka, i ett försök att råda bot på det så åkte jag och inhandlade såna Gainomax-drickor.

Eftersom Mamma inte orkade nåt så tog jag med kylväska upp till sovrummet och kopplade in så hon skulle få kalla drickor. Tänk vilken tur att vi var iväg och handlade just kylväskor här om dagen. Jag sa att hon skulle ringa doktorn men han hade gått på helg tydligen. Så på måndag ska hon ringa, det värsta är väl att om Mamma känner sig bättre på måndag så struntar hon i att ringa doktorn. Måste nog kanske tjata lite på söndag.

Maysan, hon finns på länksidan, har löst korsord och beskriver med det hur det känns ibland:

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Kroppen består av inälvor och utälvor. Inälvor är till exempel märgen, benen och mjälten. Utälvorna är ofta mer synliga och de kan bytas ut om det behövs. Särskilt på tanter."
Vidar, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008