Lördag

Igår när jag var hemma hos Mamma så ringde GB. Jag sa att jag skulle ringa upp honom. Sen ringde han och väckte mig, jag slocknade i soffan.

GB och Sic var i Göteborg och hälsade på Hinken. Dessutom skulle de på nån form av konsert, Metal Town eller vad det hette, dubbla dagar skulle det pågå i allafall. Lite senare på kvällen så ringde GB igen för att berätta att han inte fick gå in på konserten. GB är kraftigt överviktig och tyckte att det var lite jobbigt att knata till konsertlokalen, svetten sprutade ur alla porer och då fick han inte gå in. Vakterna trodde inte att han skulle klara av konserten.

När han ringde mig så var han hos Hinken och skulle få en grogg och mådde skitfint. Han tänkte dock inte åka tillbaka till konsertstället igår utan han skulle spara sig tills idag. Jag förväntar mig att få en rapport om hur det går.

Igår så hade jag en mindre ångestattack för att det inte fanns Zippo-bensin att köpa någonstans där jag var. Jag åkte dessutom runt till två så kallade köpcentrum. Då säger Shakke att det går bra med kemiskt ren bensin istället, sagt och gjort, jag häller på. Problemet, det kom bensin över halva diskbänken för det var så dålig pip på flaskan. Hittade en vätesuperoxidflaska som såg ut att ha bättre pip. Ja, pipen var bättre men det svämmade över bensin ändå.

Huvudsaken är att jag fått fyr på Zippo-tändaren!!!

Efter pysselbesöket igår var jag lite, hmm, i chock. Jag ska alltså efter sju års kämpande äntligen få hjälp! Det känns lite ovant eller hur jag ska uttrycka mig. Allt detta med pysslet och att jag klagade över att jag inte får den hjälp jag behöver är helt och hållet Cams förtjänst. Hon har berättat för mig att man faktiskt kan klaga på den vård man får, det hade jag liksom inte förstått innan utan jag var glad att jag ens fick nån hjälp.

Nu får ni allt hålla tummarna för att allt ska gå bra till hösten!!!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Vi använder hjärnan till att prata med."
Fredrik, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008