Tisdag

Igår anlände jägarna och det började genast ösregna. Det har regnat även idag. Undrar när de åker hem?

De kan inte åka hem förräns jag berättat vad jag vill ha hjälp med detta året. Förra året var det att röja bort ungefär tusen småtallar nere vid sjön och året därförinnan, eller nåt, att röja vägkanten ner till sjön. Självklart kommer även årets förfrågan om hjälp ha anknytning till sjön.

Och nää, jag vill väl inte att de ska störta hem så fort de kommit hit. Det är trevligt med lite extra folk här emellanåt.

Årets virkprojekt ser faktiskt ut att klaras av så pass snabbt att det blir ett till projekt. Hoppas nu bara att det finns garn i rätt färg på affären imorron, jag har som vanligt lyckats köpa för lite. Det jag håller på med nu är tänkt att bli en filt till bilen, sen om den hamnar i bilen får man ju se, kommande projekt får bli någonting annat. Och just det, jag hörde på radion idag om en tjej som stickar saker som inte liknar något annat, ungefär som jag alltså, och då fick jag reda på att jag inte alls håller på att virka utan jag håller på med konsthantverk minsann. Det ni!!

Jag har, efter snart två år med mobilen jag har nu, kommit på att det går mycket snabbare att rensa inkorg och skickatmappen från datorn. Varför har inte någon upplyst mig om detta tidigare???
Det är inte så himla länge sen jag satt och rensade inkorgen och skickat och ändå så blev det nästan 300 mess raderade nu.

Nu blir det filmtajm här! Before The Devil Knows Your Dead tror jag filmen heter.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Det finns många sorters hud. Förhud är till exempel huden som man har framtill medan bakhuden är huden man har på baken."
Therese, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008