Onsdag

Jag har hittat något som jag tror passar mig alldeles utmärkt!!! Just nu håller jag på att skriva det på önskelistan faktiskt, ha-begäret har väckts!!! En ny väska, väskor kan man inte ha för många av och denna är dessutom något som jag absolut behöver med mitt dåliga mobilbatteri:

Expressenartikel om väskan (länken öppnas som vanligt i nytt fönster/flik).

Pratade med syrran. Hon har lite problem med ryggen och har nu fått en korsett. Idag var det största problemet att hon inte hade cigg hemma, mat skulle fixa sig. Jag är inte hemma och utan bil men jag sa att jag kunde ju gå till henne och sen skjutsa henne till affären men hon avböjde, hon trodde inte att hon skulle komma in i bilen. Det slutade med att hon lyckades gå till tobaksaffären. Izas matte skulle handla om hon behövde nåt från mataffären.

Det har blivit en lugn dag idag. MrT + ungar + granne + ungar åkte och badade. Extremt skönt att vara helt själv i några timmar. Egentligen så hade jag tänkt att klippa gräset hos Mamma idag men det regnade i natt så det blev inget av med det, istället fick jag njuta av stillheten i lugn och ro.

Mitt mission att vara hemmafru går sakta men säkert framåt. Igår så dammsög jag nästan hela lägenheten och MrT fick ångest över att jag fixar och donar hela tiden så han tömde diskmaskinen! Det var ingen petnoga dammsugning, hans dammsugare är så himla tung att dra runt så nåt noga orkade jag inte med. Idag så frågade jag till och med vad vi skulle ha för mat innan de åkte iväg till badet, förberedde och tog fram ur frysen och så. Det är knappt så jag känner igen mig själv!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Det är inte så lätt för en bonde att bli gift, eftersom hans fru måste tåla väldigt mycket vatten och dimma och kyla och så."
Knut, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008