Onsdag

Nu har vi varit och fyllt på bensindunkarna till gräsklipparna, nu regnar det så det blir inget gräs klippt i allafall.

Inte heller har någon ved blivit sågad, när det var så svårt att bli av med sågspånen när det var uppehåll så har jag insett att det nog är ännu svårare att bli av med spånen i regnväder. Håll tummarna att det inte är några större regnväder när jag ska ut på min långhelgsutflykt!

Jag förbereder mig inför min helgutflykt, det är rackarns vad mycket jag har här som ska hem egentligen. Mig själv och packning, snökedjor, potatis till syster, fisk till Mammas frys. Jag funderar på om jag verkligen behöver ha det jag har här hemma, helt klart lättare att lämna kvar känns det som nu. Men lämnar jag nåt som jag inte brukar lämna så kommer jag alldeles säkert att lida av separationsångest inom en vecka efter hemkomsten.

I måndags var det derby i fiendeland. Smällare och raketer kastades på Aiks målvakt, inget vidare trevligt. Men, det bästa av allt med matchen: Sulan gjorde sitt första mål!!!! Elva säsonger har han spelat utan att få göra ett endaste allsvenskt mål och nu äntligen! Go Sulan, go Sulan!!!

Jag gillar svamp! Jag kan inte ett smack om vad för svampar man kan plocka. Jag köper svamp på burk eller i lösvikt. Här är svampar som jag hittat i gräsmattan, är det några som går att äta? Maila mig eller svara i gästboken, imorron så kör jag gräsklipparen över allihopa om jag inte fått svar.

Nu ska jag se film!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Juristen hänger under kon och har flera öppningar som det kommer läskedryck ur."
Dina, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008