Fredag

Hemfärd!

Jag startade vid 12 för att jag skulle anlända till Ståkkhålm efter köerna.

Idag på resan så lyckades jag för första gången snedda förbi Sundsvall och komma dit jag faktiskt trodde jag skulle komma. Hallå, Skogsinspektorn!!! Hör du!!! Äntligen har jag lyckats åka den vägen du tycker man ska åka!!!

För en gångs skull så körde jag lugnt nästan hela vägen, över halva vägen höll jag mellan 110-115 km/h. Trots detta så var jag hemma, eller i Ståkkhålm, vid fem-tiden och fick sitta en timme i kö.

När köandet var avklarat så lämnade jag av snökedjor och annat hemma hos Mamma. Glömde lägga fisken i hennes frys. Fortsatte till syrran med potatis och presenter, hon fick ta fisken. Sen åkte jag mot T-hemmet. MrT kom ner och hjälpte mig att bära, söting!

Förutom det söta så var han söt och ringde mig på vägen och frågade vad jag ville ha för mat. Man tror ju att han slagit skallen i nåt hårt liksom!

När jag väl kom in i T-hemmet så insåg jag hur hopplöst det här hemmafruandet är. En hög med reklam låg innanför dörren, killen har sopnedkast i trappen och kan inte kasta ner reklamen där. Sen så störtade jag till tvättmaskinen, jag hade tvätt med mig och ett par byxor som jag tänkt ha imorron som jag ville ha rena och torra. I badrummet så är det kattsand över halva golvet. Det handlar om en yta på en dryg kvadratmeter, om man tar i, som behöver dammsugas varannan, var tredje dag för att slippa kattsand under fötterna vid dusch och tvättning.

Att tvättkorgen var full behöver jag väl inte ens nämna va? Jag hade faktiskt sagt att jag kunde tvätta kläder när jag kom hem.

Müslin var slut. Jag är väldigt kräsen på sånt och vill helst ha egentillverkad. T hade inte riktigt vågat sig på att göra egen utan varit och köpt färdig! Killen med ansträngd ekonomi liksom. Men det var ju inte så jobbigt att lassa in i ugnen och fixa lite müsli till morrondagen.

Största besvikelsen var att jag inte hade fått rena lakan trots hemkomst på en fredag.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"En psykolog är en som är expert på att få folk att bli ledsna."
Christine, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008