Lördag

Igår var det säsongspremiär på Doobidoo. En av våra favvislåtar blir framförd av Pernilla Wahlgren av alla. Kolla videon här:

Det absolut värsta med detta är att jag, som hemmafru, missade uppträdandet för att jag skulle hänga tvätt. Som tur var har jag en syster som ringer och berättar såna här viktiga saker!

Denna mustaschen har vi hittat av en slump. Jag hade BigBrother-kanalen på och där spelades den, jag stannade upp i det jag höll på med och gick till tvn och tittade på BigBrother! Egentligen så gillar jag inte såna program men med det här så steg ju BB i graderna!

Izas matte är förövrigt den enda som kunnat låten när jag spelat den för henne, hon råkade ha varit ihop med nån bror till mustaschen. Övriga i min omgivning som fått tvångslyssna på den har mest skakat på huvudet och återigen undrat om jag är riktigt klok.

Idag ska jag till min syrra och vi ska skåla i jordgubbsbubbel! Efter det ska vi avnjuta en middag och senare ett lajvframträdande på krogen! Det känns underbart bra att T-dotter går upp jättetidigt på lördagar för att åka till stallet, jag har inte sovit sen dess.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"En gynekolog är...
...en som inte vet så mycket om halsen på folk."
Erland, 6 år
"...en djurläkare för pälsdjur."
Mirjam, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008