Fredag

MrT vill också vinna en älgjägares hjärta!

Jag har kommit på att vi nog måste ha förhandlingar med våra jägare, mera hjärtan!! En sak till som jag kommit på, när jag var liten så gjorde min Mamma leverbiffar av älglever och det gillade jag, till skillnad från skolans leverragu som jag nästan kräktes av. Undrar om jag fortfarande tycker om det. Vi ska i allafall fråga om vi kan få en lever och Mamma har lovat att om vi får det så ska hon bjuda på middag till hösten.

Idag kom jag på att jag nog skulle bada bastu i hopp om att bli av med halsont och kroppsont. Mamma, som är en klok kvinna, tyckte inte att jag skulle göra det, hon tyckte väl att själva bastandet var en god idé men att sen kyla ner sig i ån var nog inte det bästa enligt henne. Istället tyckte hon att jag skulle duscha inomhus hos farmor Bonde.

Lite tveksam till att hälsa på farmor Bonde var jag ju, hon är 80+ och jag vill inte att hon ska bli sjuk. För att minimera smittorisken så bestämde vi att vi kunde vara i olika kök, något som inte blev av men ändå. Mamma skulle fotvårda farmor Bonde i ena köket och jag skulle surfa på nätet i det andra köket så jag packade datorn.

Som vanligt så blir inget som man har tänkt sig. Jag skulle bara kolla upp ett telefonnummer på eniro men när jag startade datorn så kom mail från Hammarbyshopen, där har de tryckt upp tröjor med Sulan eftersom han ääääntligen fått göra mål i en match. Självklart var jag tvungen att beställa en sån, och några andra fina tröjor. Skrev MrTs adress eftersom jag kommer befinna mig där, ringde till T och berättade att jag nog kommer få post hem till honom eftersom jag beställt en urfin tröja.

MrT lovade att han skulle ha på sig Sulan-tröjan varje dag ända tills jag kommer hem. Gärna sa jag, jag har beställt mot postförskott! Då tänkte han inte hämta ut och ha tröjan på sig.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Gammelfarfar var guldgrävare i Alaska. Han hittade massor, men han drack upp alltihop. Sedan sköljde han ner det med vin."
Thomas, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008