Torsdag

Det är så härligt att komma till landet och direkt bli sjuk! Feber, halsont, snorig och ont i hela kroppen. Igår när jag skulle sova gjorde det till och med ont att ha täcke på sig, dessutom frös jag som en gris och blev väldigt irriterad över att täcket inte kunde värma mig.

Idag är det finväder och jag hade tänkt att klippa gräs och tejpa maskeringstejp så Mamma kan måla. Jag orkar inte någon av de aktiviteterna.

Det är tur att man får upplyftande nyheter hemifrån! Cajan gled galant igenom besiktningen!!! Nja, positionsljus trasigt och så var det bra att tänka på att mätarställningen ej gick att avläsa. Det där med mätarställningen kan nog ha med hastighetsmätaren att göra kanske, när man kör Cajan så kör man noll eller 150 km/h efter några mil så nåt fel är det. Jag har varit på verkstan flera gånger om det där men varje gång jag varit där och de har provkört så har hastighetsmätaren så snällt gått igång och då säger de att det inte går att laga något som fungerar.

Jägarna har lyckats skjuta två älgar och jag har lyckats få en av jägarnas hjärta! Ja, älghjärta som ska rökas nästa år alltså.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Om farmor var ung idag skulle hon ha blivit busschaufför. Det var förbjudet på hennes blomstringstid."
Linda, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008