Onsdag

Idag började dagen tidigt minsann! Innan halv sju kom min lilla Mamma och sa att hon inte hade el till kyl, spis och radio och undrade om jag kunde gå ut och kolla stora proppskåpet på stallet. Det kunde jag. Däremot så kunde jag inte göra nåt åt det utan fick ringa till elektrikern och fråga om han kunde hjälpa. Det kunde han. Däremot så kunde inte heller han göra något åt det.

Nästa steg var att felanmäla till elbolaget. Jag sa att han fick lägga lite prio på vårt ärende eftersom kyl och frys inte funkade. Vi kommer när vi kommer sa han på felanmälan. Jag kände mig som en stressad ståkkhålmare

Säkert så hände det här bara för den där partikelacceleratorn LHC skulle startas upp idag. Kolla vad Expressen skrivit om det här, länken öppnas som vanligt i nytt fönster/flik.

Som tur var så hade vi el till tv och box. Det har ju börjat en massa serier nu. Idååål, Heroes, Top Model och säkert en massa annat också. Heroes ser jag på TV4 och jag har hållit mig från att tjuvtitta på säsong två någon annanstans och tycker att det hela är jättespännande!

Det som var mest spännande för övrigt idag var att jag hittade Rustabladet och hittade två saker som jag nog egentligen skulle vilja ha.

Nu när klockan är elva på kvällen är jag helt slut efter dagen, förmodligen mest för att den började så plötsligt och så tidigt.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jesus föddes på julafton. Sen dog han på julafton. Så han dog när han föddes men lite senare."
Sofia, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008