Lördag

Idag var det då hemfärd. Planeringen var att åka när det var Melodikrysset. Den planeringen sprack, inte av anledningen att vi inte kom iväg utan bara för att Länstidningen hade fel kryss i tidningen så att våra svar inte passade!

Eftersom vi är lite bortskämda med att ha tvätterska så åkte vi till BII och lämnade två stora kassar med tvätt. Av en händelse så kom jag på att den familjen faktiskt brukar köpa kvällstidning, det hade de gjort även igår så vi fick en melodikryssplan som stämde. När vi tankade inför färden så löste vi krysset på snabbgenomgången! Vi är så jädra bra!!!!

En sak fick vi faktiskt hjälp med av syrran.

När jag sen kom hem, eller hem till T alltså, så blev det som vanligt full fart. Helt fel just idag, jag var sååå trött efter att ha kört hem, något jag inte brukar vara. Helt galet! Kan kanske bero på att Mamma satt i passagerarsätet och slumrade till och jag blev lite smittad, eller nåt.

Trots trötthet så orkade jag häva ur mig ett klagosms till T, de var ute i skogen och plockade svamp, om att kattlådan inte var tömd och att det inte var rena lakan i sängen. Snacka om att jag blev besviken liksom!

När mat var intagen och T hade vilat lite så fick jag rena lakan i sängen och hoppas nu på att somna som en stock!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Kineserna äter med pinnar. De vet inte vad kniv och gaffel är. Om de ska mörda någon gör de det med en pinne."
Johannes, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006