Fredag

Det blev inget tröstätande igår, inte för att jag hade väntat mig det men ändå liksom. Istället så tvingade jag MrT att följa med mig till centrum för att handla pitabröd, på Vivo finns det tre förpackningar för 15:-. När vi kommer dit så finns det bara två förpackningar kvar!

Idag så skulle jag åka till Volvo med MrTs bil. Jag har aldrig varit där och efter bemötandet jag fick så kommer jag aldrig att åka dit nånsin mera. Först går jag in på serviceverkstaden. Där säger en kille att jag ska åka till "femman", jaha, vad är femman??? Det visade sig att det var en port i verkstaden där jag skulle upprepa problemet.

När jag kommer till "femman" så träffar jag en trevlig kille som kollar bilen och försöker hjälpa mig, tyvärr så kunde han inte det utan sa att jag skulle åka till plåt-och-lack. Åker vidare och tror att jag kanske kommit rätt, kliver ur och frågar första bästa människa om jag kommit till plåt-och-lack. Ja, vem ska du prata med säger han. Plåt-och-lack säger jag. Men vem ska du prata med säger han, jag vet inte svarade jag eftersom jag bara fått veta att jag skulle till plåt-och-lack, jag vet inte heller vem du ska prata med säger han och hänvisar mig tillbaka till serviceverkstaden. Eftersom jag redan varit där så sa jag det och förklarade hur jag kommit dit jag kommit. Då blir killen arg och går därifrån.

Jag är nära att bryta ihop och flyr till bilen och åker därifrån gråtande. Mina solglasögon är mina bästa vänner i såna här lägen.

Väl hemma igen så ska jag betala mina räkningar. När det är gjort så ska jag försöka få e-faktura på min parkering, det går inte för nåt blir fel på den sidan, jag håller på att bryta ihop och MrT håller på att kväva mig för han ska ligga på mig. Det slutade med att han gick till vardagsrummet och jag låg gråtande kvar i sovrummet. Att det ska vara så svårt med såna här vanliga saker att jag bryter ihop, att en internetsida inte funkar händer så pass ofta att det inte borde bli såhär, kanske att Volvo-besöket gjorde att jag var extra känslig.

Nu vill jag gå ut på krogen och ha kul men eftersom jag är så osocial av mig så tänker jag inte göra det. Att den egentliga anledningen är att jag är fattig behöver ingen veta.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Ålderdomen är något som kommer krypande nästan utan att man märker det. Det börjar i ansiktet och fortsätter vidare nedåt."
Oskar, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008