Torsdag

Idag har det stått storkok köttfärssås på programmet.

Jag kom inte igång så tidigt med koket för jag sov som en stock! Jag vaknade inte alla gånger som MrTs väckning blippade och jag var knappt vaken när jag var upp och pinkade. När han gått så trodde jag att jag inte skulle kunna somna om, ack vad fel jag hade! Vaknade efter elva! Skönt att sova för en gångs skull men det vore bättre om sovtimmarna kunde fördelas lite jämnare och inte klumpa ihop sig till många nångång ibland bara.

När jag väl var uppe och vaken så började storkoket. Jag hade kollat att allt jag behövde fanns här hemma men när jag öppnar burken med tomatpuré så är det mögel i den. Inte fasen orkade jag gå och handla en ny tub tomatpuré just då så det blev lite blek köttfärssås i grytan idag.

Övriga aktiviteter:
Dammsugit lite i sovrummet. - Check!
Kört en tvättmaskin. - Check!
Fyllt en papperskasse med ungarnas rena kläder. - Check!
Fyllt köksbordet med vikt tvätt. - Check!

Det där med tvätten på köksbordet är min taktik för att få MrT att plocka undan den, jag vet inte vart han har alla saker och inte är jag speciellt nyfiken på att lära mig det heller.

Efter detta så färgade jag håret. Min vanliga hårfärg var slut i affären så jag fick prova en, för mig, ny. Dessutom så har inte MrT några handskar hemma så jag fick använda de som ligger med i förpackningen, det gick åt helvete såklart, handskarna gick sönder och färg på händerna. Inte nog med det, färgen blev inte alls vad jag räknat med.

Måste nog gå ner till T-city och handla något gott att tröstäta.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"I bibeln talar man om tiden före och efter Kristus. Det är lite svårt att förstå men för att förklara det enkelt kan man till exempel säga att Kristus storebror föddes före Kristus och Kristus barn föddes efter Kristus."
Linus, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008