Fredag

Igår provade jag på en ny sysselsättning. Hjälpte T-sonen med läxan, veckans ord, det som hette diktamen när jag gick i skolan. Tur att det var en sån läxa, stavning klarar jag ju av för det mesta. Min Mamma har varit lärarinna så det vore väl själva fasen om inte jag och syrran är minst hyfsade på att stava va??

När sen MrT kom hem så skulle han stå för matlagningen, pankisar. T-familjen har sån där mix som man bara tillsätter vatten så blir det pannkakssmet, jag hittade ingen sån i affären (förmodligen för att jag aldrig köpt sån) så jag köpte extra mjölk istället. Reaktionen på att göra egen smet av mjöl, mjölk och ägg blev att pankisarna var mycket godare än vanligt!

Problemen med min tvlåda fortsätter. Igår så satt Ray i flera timmar med mig via forum och msn och försökte hjälpa till. Vilken tur att jag har såna kompisar!!! Vi får väl se om det nånsin blir nån ordning på lådan, men än sålänge är jag inte speciellt orolig eftersom jag har sån himla bra hjälp!!!

Idag ringde jag syrran för att höra om hon skulle på Willys, jag hittar inte så bra där och att vimsa omkring där en fredag efter lön kändes inte som nån vidare värst bra idé. Hon skulle inte dit så vi åkte till bolaget istället och hade sån tajming att det inte var mycket folk där och ingen kö, trots fredag efter löning.

Minsann förberedde jag inte middagen när jag kom hem också! Tog fram wokpannan och la kycklingbitar i marinad. Håller jag på att bli hemmafru på riktigt??

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Kungen låtsas inte om att han är finast, så han har aldrig krona på sig. Bara på natten, när han sover."
Emma, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008