Lördag

Nu är det ordning på min tvlåda!!!

Inte helt men i allafall mycket mer än igår!!! Kapa är min hjälte just nu! Eller just nu, han är väl en hjälte hela tiden ejjeklien.

Igår var min syrra hundvakt åt Mio så vi dejtade på badet och lekte med hunden. Sedan gick vi hem till syrran och såg på Doobidoo och drack kaffe utan mjölk.

Vi pratade kläder också. Izas matte ska bli farmor snart och det har inhandlats en tröja till den blivande bebisen, rock'n'roll :

Vippen är den största AC/DC-fantasten jag känner, han kan hitta en AC/DC-låt till varje tillfälle. Han fick självklart bilden på tröjan till sin telefon. Han kontrade då med en annan tröja, mer för vuxna:

Idag är det lördag och då åker T-dotter och MrT till stallet på morgonen. När de kom hem så bjöds det på kaffe och färska bullar. Det var riktigt trevligt att gå upp till en sån frukost!

Senare idag blir det Bingolotto. T-dotterns största idol just nu, Sanna Nielsen, är med där. Så nu ska här vinnas både bilar och guld minsann!!! Håll tummarna!!!!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Egentligen är drottningen finast, för hon har halsband och kjol. Fast de bestämmer tillsammans, och sen delar de på pengarna."
Melinda, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008