Söndag

Bingolottandet gick inte helt som väntat, vi vann inte nånting. T-dottern var nära att vinna en Volvo men annars var det klent med chanser.

Idag har min dag gått i trötthetens tecken, tror även att MrTs dag varit lite trött för efter vår sena frukost idag så kom han in till sovrummet och la sig och tvärslocknade. Det är jobbigt med barn som har aktiviteter på helgmornarna!!

När T sen piggnade till så skulle han skjutsa dotter till kompis. När han sen kom hem så satt han och sonen och spelade WoW precis hela dagen och kvällen! Båda två hävdar att de inte är spelberoende.

Hur som helst, det var ledigt i badrummet!

Jag duschar och fixar och rakar benen och massa grejs. Det tar en väldans tid för att vara jag i badrummet. Sveper om mig handduken och går till sovrummet för att ta på nån sovtröja, hittar ingen bra tröja utan tar en filt istället. Går tillbaka till badrummet för att hänga upp handduken. Det är då det händer! På nåt sätt fastnar jag i frotteöglorna eller nåt och min piercing i naveln gör jätteont och blöder sååå jädra mycket. Värsta blodbadet alltså!

Ingen sprit fanns det heller att göra rent med. Hallå syster, du måste börja jobba snart!!!

En massa näsdukar och bomullspads senare får jag stopp på blodflödet. Hittade en flaska Desivon som jag tvättade med. Nu är det bara att hoppas att det inte blir nån infektion.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Kungen heter Carl Gustav den tredje i fjärde. Hans familj heter Victoria, Madelena och Adam och Eva."
Miranda, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008