Torsdag

Igår så kunde ju jag ha slappat i soffan med en öl, det gjorde jag inte. Istället så lyckades jag ha av en nagel när jag skulle in i frysen och blev skitarg på all is i frysen och började frosta av den. Alltså, MrT kan inte ha frostat av frysen på år och dar. Hemma hos mig tar det ungefär en kvart att frosta av frysen, jag är ändå inte speciellt flitig med att göra sånt, igår tog det nästan en timme att få bort all is. Två kastruller med kokande vatten och en hårtork hade jag till hjälp och ändå tog det så lång tid. Helt galet!

Det var nog tur att jag gjorde det där argrycket med frysen för annars hade jag förmodligen inte fått plats med alla byttorna kycklinggryta som blev igår.

Jag kom även på vad jag glömde bort att handla. Diskmaskinstabletter och sköljglans, kaffe. Inte så tokigt att bara glömma tre saker när jag handlade så himla mycket liksom. När jag tömde bilen så glömde jag bara en sak, kattsanden. Det är nästan så jag är lite stolt över mig själv, jag glömde inte nåt som gjorde att jag var tvungen att gå och handla en gång till igår.

Årets Idol har visat sin första skandal! Hur faan kunde Linda åka ut??? Hon var verkligen bra, både röstmässigt och scenmässigt. Jaja, hon kanske var överkvalificerad för programmet. Eller så är det så att det är småkidsen som röstar bara, eller det kanske mer stämmer in på killarna, småtjejer som röstar på den söööta killen.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Kungen heter egentligen Hans. Som familjenamn heter han Majestät. Sen heter han också Carl Gustaf. Hans namn är alltså Hans Majestät Carl Gustaf. Hans fru, drottningen, tar det bara lugnt och går på många fester."
Hanna, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008