Fredag

Igår så gav mitt minneskort i min gamla Nokia6230 upp, igen. Stoppade i kortet i kortläsaren på datorn och hela datorn dog. När jag sen fått igång allt igen så bestämde jag att det är nog bäst att göra säkerhetskopior på bägge telefonerna, just in case, en olycka kommer sällan ensam. Men jösses vilken tid det tog!!! 6230:an gick väl ganska fort men den andra N80 tog precis hur lång tid som helst. När den var uppe i 83% så ringde MrT och allt avbröts.

Idag så har jag varit hemma hos mig själv för att kolla posten. Alltså, från början så skulle posten läggas på hatthyllan. Idag låg den på golvet och byggjobbarna hade bara klivit rakt över, stora fotavtryck på kuverten var det. Men, jag hade fått kakel och golv i badrummet! Det känns lite bra, snart får jag kanske flytta hem igen!!!

I och för sig så var fortfarande inget gjort i köket men det hinns nog med det också. Byggjobbarna hade förresten rivit ner plasten som de satt upp för att skydda mina garderober i hallen så nu är bara en av fyra garderober förtejpad, varför liksom? Jag fick ju veta att jag inte behövde tömma de garderoberna eftersom skyddsplast skulle sättas upp, kunde de inte ha informerat om att plasten inte skulle sitta där hela tiden??? Det känns som att jag har massor med städning och tvätt när jag kommer hem. Jag blir fasen galen på det här!!!!

Det borde vara ungefär två veckor tills de är klara nu. JAG LÄNGTAR HEM!!!! Fatta vad skönt att få bara vara och inte behöva bry sig om nån annan, efter denna tiden hos MrT så har jag verkligen lärt mig att uppskatta att bo själv!

Sen så har jag läst lite i tidningarna också, bland annat om vad som får och inte får stå på registreringsskyltar. Här är artikeln. Men varför får man inte ha PAJ, SEG, FEM och ROM till exempel??? Verkar lite väl hårt på Vägverket om det där med skyltarna tycker jag. Jag är lite glad över att jag har en Cajan och en Wilbur att åka omkring i!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"I Sverige är det så att Gud nästan inte bestämmer nånting. Det är kungen och statsministern som delar på att bestämma. Det blir mycket mer bråk om Gud ska bestämma. Men dom är överens om att han ska få bestämma vem som ska komma till himlen."
Gabriel, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008