Torsdag

Hemflytt påbörjad!

Idag kom jag på att jag ju faktiskt kan börja flytta hem lite kläder och saker, det känns jävligt nära nu tills jag kan bo hemma och då kanske jag inte behöver stickningsprojekt, tre par jeans och fyra munkjackor, jag tog även hem en tv-låda. Döm av min förvåning när det är i stort sett klart i min lägenhet när jag kommer dit!

Att lampa i badrummet inte fungerade spelar faan ingen roll, jag kan duscha i mörker om så är. Det som avgjorde att jag inte flyttar hem på en gång var att det håller på att bilas och stökas i resten av huset. Byggjobbare börjar 07:00 senast och då vill inte jag vara tvungen att vara vaken. Avvaktar till nästa vecka och hör om det blir tyst i huset innan jag börjar sova hemma.

När jag blev informerad om vad som skulle ske vid stambytet så fick jag veta att mina överskåp i köket skulle rivas ner och sen sättas upp igen så jag var tvungen att tömma de skåpen. Gissa om skåpen är pillade på över huvud taget? Men självklart inte!!! Allvarligt, varför säger dom en sak och gör en annan? Det var ju likadant med att de skulle plasta in mina garderober i hallen, den plasten satt där knappt halva tiden, det hade varit betydligt mindre slöseri med kvinnokraft om jag tömt hallgarderoberna istället för köksskåpen. Vilka klåpare!!!

Det känns i allafall betydligt lättare nu när jag ser att jag verkligen kommer få flytta hem, jag har tvivlat flera gånger. Det som inte känns så bra är ju att det är en hiskelig massa jobb när jag kommer hem, flytta tillbaka möbler, upp med skåp i badrum, in med allt i köksskåpen. Plus all städning och tvättning. Det skulle vara underbart om F-kassan nu sätter igång att stressa samtidigt!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Många gamla drar en lättnadens suck när de dör, för då slipper de sitta och vänta hos doktorn."
Herman, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008