Fredag

Jag åkte med mer grejer igår.

Då när jag kommer hem till mig själv så är det mörkt så jag ska tända lampan i hallen. Alltså, man blir lite chockad när hela lampan är borta! Jag letade runt i lägenheten efter lampan men den fanns ingenstans. Får byggjobbarna bara ta bort saker? Lampan har suttit där hela tiden, eller åtminstone tills i lördags för då när jag var där så fanns den.

På kvällen åkte jag till min privata sjuksyster för att ta p-spruta, passade på att packa två kassar som jag skulle slänga av hemma hos mig själv. Det var lite roligt att både Ed och Al ville titta när mamma jobbade med att ge mig sprutan, och inte bara det, jag tror att båda ungarna kände igen mig även fast det är jättelänge sen jag träffade de båda busfröna.

När vi satt i soffan och studerade tågbanans uppbyggnad så kommer Cam på att hon har en present till mig! Titta så tjusig:

Sen när jag efter lite tåg- och långtradarkörning kom iväg hemåt så ska jag då bara upp med de två kassarna jag hade tagit med mig. Det första jag ser när jag kliver ur hissen är Soprumsrunkaren. Jag blev helt skakig och kunde knappt låsa upp dörren, hu så läskiga människor det finns.

När jag lugnat ner mig lite så provar jag i ren panik om det finns vatten i kranarna, och det fanns!!!! Woohoo!!!! Snabbt bestämde jag mig för att bo hemma i helgen! Tittade in i städskåpet för att hitta en glödlampa, eftersom jag inte hade nån lampa kvar i hallen så tänkte jag ersätta med nån annan lampa, svårt att se där annars. Då får jag ytterligare en chock! I städskåpet har de kastat in min hallampa! Men varför????

Jaja, jag blev glad att lampan var kvar! Jag försökte mig på att få upp den men misslyckades, de senaste dagarna har min axel börjat krångla som sjutton igen, såpass mycket att jag faktiskt blir lite halvt om halvt orolig för den.

Nu blir det pyssel med strösselhjärnan, sen handling med syster (kylskåpet är helt tomt hemma), när MrT kommer hem från jobbet ska sovrumstv och tvlåda hem, fixa mera hemma och därefter sovning hemma hos mig själv!!! Det känns underbart!!! Håll tummarna för att inget negativt händer på pysslet utan att jag kan få njuta av att vara hemma senare idag!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Musklerna är som små ballonger som är fyllda med spenat."
Lars, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008