Söndag

Alltså, jag litar fortfarande inte på elen i min lägenhet. Igår så gick en fjärrkontrollskontakt till två lampor sönder. Frågan är ännu en gång om jag vågar plugga i min stora stationära dator.

Så småningom tog jag mod till mig och startade upp datorn. Ännu har inget gått sönder med den, tror jag. Det är sååå skönt att ha radio och musik i högtalarna, det har jag saknat. Jag har även saknat att ha högtalare vid sängen så att det går att lyssna ordentligt. Såna saker gör att jag löööövar mitt hem trots kaoset som råder.

Jag har börjat skriva shoppinglista också.

  • glödlampor
  • wettextrasor
  • tvättställsunderskåp
  • ben till annat skåp
  • maskindisk
  • tvättmedel
  • sköljmedel
  • Shoppinglistaskrivandet slutade med att jag, syrran och Iza åkte till Ikea och inhandlade skåp och ben.

    Det gick så jädra smidigt på Ikea, jag kollade på deras sida och fick nummer på hylla och fack i tag-själv-lagret, skrev upp på lapp. Behövde bara gå in och hämta och dessutom har Ikea börjat med självscanning så det gick mycket smidigt trots att det var grönjävligt med folk!

    Övriga saker på listan får vänta till en annan dag. Det känns som att schemat är fullspäckat även utan shopping. Imorron är det viktigaste att jag ringer till fastighetsbolaget och berättar att det läcker vatten under min diskbänk. Dessutom så ska jag åka hem till MrT ikväll och sova där, kanske kan handla övriga saker på hans lokala Ica.

    När skåpen var monterade kom jag på att jag ville gå ut lite, ringde syrran och vi kom på att en hundprommis och sen Stjärnor på is hos henne blir bra. Nu blev det inte riktigt som vi tänkt oss utan det blev en tjejkväll hemma hos Iza. Hemma hos Iza har larmet krånglat lite så vi tyckte att det skulle vara bra om det folk ser att det bor nån där, Izas husse och matte är bortresta så egentligen kan man ju säga att vi hade FF!

    Här är lite bilder från min tvättstugesejour, förstår ni att det var mycket om jag säger att tvättkorgen med färdig tvätt bara var hälften?

    Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



    citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

    "Utan skelettet hade människorna fått krypa på marken. Och då hade vi haft päls och huggtänder."
    Simon, 4 år

    föregående dag
    nästa dag


    © Luran 2008