Lördag

Det där med pysselkillen gick väl inte riktigt så bra som önskat. Jag fick göra nåt litet test och fick inget vidare bra resultat på det, strösselhjärnan nästan småskrattade när han såg mina svar. Han har anmält mig till ångestskola, vi får väl se vad det är, började tidigt på fredagar i allafall. Precis tid som jag gillar, på morronen och på fredagar.

Efter pysslet så skulle då jag och syrran handla. Jag hade enormt dålig fantasi och hittade ingenting jag ville ha, trots att jag hade tomt hemma. Bröd inhandlades och smör, men inget pålägg.

Kaffemjölk kom jag ihåg, men glömde kaffet! Jag blir så himla trött på mig själv när det blir såhär, idag har jag väl ingen lust att åka till affärn heller, det gör ju alla andra idag liksom.

I övrigt så är jag ganska så besviken på mitt badrum, jag valde inte ett endaste tillval bara för att jag tyckte att det var horribla priser på sånt. Nu har jag en handduksvärmare i badrummet, inget jag vill ha. Ett nytt badrumsskåp med icke fungerande lampor i, som jag inte vill ha. Dessutom så är skåpet, tillsammans med taklampan, uppsatta så att man inte ser nånting i spegeln. Jag skulle ju plocka ögonbrynen hade jag tänkt, det fick jag tvärglömma. Mina skåp går inte att få upp som jag tänkt så det får bli en tur till Ikea för att lösa det.

Härregyyyyd så det ser ut här, jag blir gaaaaaaaalen!!!!

För säkerhets skull så hade de som monterade i badrummet lagt in nån doftblockvariant, den luktar inte gott alls och dessutom så är jag helt övertygad om att det var den som orsakade min grönjävliga huvudvärk igår.

Jag är så trött att jag helst av allt vill sova tills imorron kväll då jag ska åka hem till MrT igen. Och när jag kommer dit kan jag tänka mig att fortsätta sova i mååånga timmar till.

För övrigt så var det grymt trevligt att sitta i en soffa och titta på Idååål igår. Kvaliteten på deltagarna var, hmm, varierande. Jag har ingen glasklar favvis ännu men Loulou är ju grym. Johan, sötkillen, kan nog bli rockstjärna om nåt år eller tre. Sepideh, eller vad hon nu heter, är också lite bra. Och så Lars som är så egen och bra. Kevin från Malta är ju redan en tjejidol enligt mig.

Nu blir det tvättstugan!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Nästan alla människor har en hjärna. De som är lite dumma har en hönshjärna."
Johan, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008