Tisdag

I fredags så var det elbesiktning här. Jag märkte ju att allt inte stod rätt till i helgen när fjärrkontrollskontakten gick sönder. Igår fick jag en lapp i brevlådan om att det är elbesiktning imorron. Alltså, hur fasen ska dom ha det? Var det förbesiktning i fredags?

Igår så sprang här folk ut och in i lägenheten, varför gör dom det? Slutbesiktning har skett och då ska det väl vara klart? Jag som hade trott att det skulle vara lugn och ro här, eller utan spring av byggjobbare i allafall. När jag skulle lägga mig igårkväll så låste jag överlåset, vill väl inte vakna av att nån är i lägenheten heller.

För säkerhets skull så satte de igång att bila lite i huset på eftermiddagen igår. Killarna som jobbar måste självklart göra sitt jobb, men att vara stresskänslig som fasen och ha spring och bilning i huset går inte riktigt ihop. Efter att jag låst dörren igårkväll så störtgrinade jag och hade extremt svårt att somna. Somningssvårigheterna kanske kan bero lite på att jag träffade en byggjobbare i hissen och frågade honom när de är klara här i huset, när han svarade 9:e december så höll jag på att börja gråta.

Det känns bra att arbetet håller på i fyra månader och att jag har fått två hyror som kompensation. Jag vet inte om jag kan säga att det är beboligt här med allt bilande och spring faktiskt. Kan man ringa och klaga och få två hyror till?

Fotbollen igår då? Jorå, Bajen vann över Jyrgårn med 3-0!!!

Idag bilas det här i huset så att jag varken hör tv eller radio så jag ska åka och handla istället! Men de startade inte med att bila förrän klockan passerat åtta i allafall, man får vara glad för det lilla!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Om huden lossnar åker alla delarna ut och då vet man inte hur man ska få dit dem igen."
Magnus, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008