Onsdag

Jag har dammsugit och dammsugit och sen dammsugit lite till. Nu börjar jag tro att min soffa är ett hopplöst fall eftersom varje gång jag vräker mig i den får jag värsta nysattackerna! Jag har i och för sig inte tvättat kuddarna jag har i soffan ännu så jag hoppas på att det kanske är kuddarna som är orsaken till nysattackerna, jävligt trist om det skulle vara soffan för jag känner inte för att köpa ny. Aj lajk maj sååååfa!!!

Igår så bilades det nära min lägenhet, en lägenhet nästan väggivägg med min, jag fick vänta till paus i bilandet för att kunna ringa Mamma. När vi sagt hej och lite sånt så sätter bilandet igång igen så jag fick gå ut på balkongen för att över huvud taget höra nåt av vad Mamma sa. Det slutade med att jag sa att jag inte ville prata med henne för att jag frös så.

Sen åkte jag då till Mamma och tog med henne till affären. Jag hade med mig 58 pantburkar, Mamma tyckte att det var förskräckligt vad jag dricker öl, det hon inte visste är att det är 58 burkar sen i mars för jag har inte pantat efter jag hoppade på kryckor. In på affärn, det blev dyrt, jag skulle ha så mycket ju. Dessutom så scannade jag Mammas varor så vi kunde gå i samma kassa, två stora runda hushållsostar, bara det är 265 spänn liksom! Jag hittade också en present till T-familjens badrum, jag hittade den inte alls på badrumsavdelningen utan på cykelavdelningen, men jag tror det kommer passa kanonbra ändå!

Väl hemma igen så började jag stöka igen. Först invänta vattnet, då monterade jag en duschstång i badrummet, sen disk och tvätt. Det jag hade tänkt göra var att skura golvet i sovrummet men så långt kom jag aldrig, istället torkade jag av soffbordet, bara det.

Lite annat gjorde jag, jag böt lampa i hallen och i badrummet, sådeså!

Efter detta var jag så trött att jag mådde illa så jag kom på den finfina idén att jag tar några sömntabletter och sover till imorron, idag alltså, när jag velar om att ta/inte ta tabletterna så kommer två killar in genom dörren, de ringer inte på utan går bara rakt in. Jaha, vad ska ni göra då frågade jag. Svaret: Vi ska kolla din lampa över diskbänken. Alltså, den har jag satt dit av mig själv med hjälp av elektriker, det är inget som byggkillarna gjort nu, vilket jag också sa till dem. Joo, vi ska kolla den. Eftersom lampan var tänd när de kom in så vände de i hallen och gick igen. Men alltså, två stycken för att kontrollera om en lampa lyser????? Det är inte undra på att saker och ting blir dyrt!!!!

Sen ska ni ju inte tro att byggkillarna ringer på dörren heller, de går bara in! Jag funderar på att låsa överlåset så de måste rycka i dörren så jag hör, alternativt sätta en lapp på dörren:

De två killarna som kontrollerar lampor återkom, klev in utan att ringa på. Då hade de kommit på att det var i badrummet jag hade trasiga lampor. Ja, jag har inhandlat nya sa jag. Jag fick två lampor av ena killen. Frågade även varför de inte ringer på eftersom jag kan ligga på soffan och onanera. Det är ett bygge svarar killen och blir lätt röd i ansiktet. Ehh, det är mitt hem och jag måste bo kvar här så jag kan inte hjälpa det. Då skulle han tänka på det till nästa gång. Överlåset är numera låst!

Nu tvättstugan!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Nerver är en sorts tröja som Gud har virkat inne i oss. När en tråd går av blir man galen och ser konstig ut i ansiktet."
Robert, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008