Lördag

Idol går vidare. Igår var det rocktema! Mina förväntningar var inte speciellt höga eftersom Idol, enligt mig, inte är nån rockscen. Desmond Child var gästdomare och alla utom Lars framförde låtar som han har gjort. Desmond har gjort alla bra rocklåtar som alla kan, coverband har hans låtar som favvisar väldigt ofta. Bon Jovi, Kiss, Alice Cooper och en hel del andra.

Det blev en, hmm, överraskande kväll. Bättre än jag trodde det skulle bli! Robin B av alla var riktigt bra. Satt och pratade via msn med T-dottern och hon var orolig att Alice skulle åka ut. Jag trodde Anna. Vi var helt överens om att Kevin skulle stanna kvar. Till slut blev det så att Johan hängde löst, värsta chocken! Sen skulle ju Anna och Robin E hänga löst, men helt plötsligt satt Anna säkert. Idol är ju helt sjukt!

Den som åkte ut blev Lars!

Nu när jag är helt singlig så ska jag ragga lite, går ut hårt och ökar som vanligt! Börjar med att fredagsragga på Sajko. Tycker det passar tillsammans med rocktemat i Idol.

Jag hade tänkt att gå ut på krogen igår men efter allt som skedde så insåg jag att jag borde stanna hemma. Lika bra det. Det blev lite tvätt och fix istället, något som i och för sig var välbehövligt. Dessutom fick jag en pratstund med den allvetande privata sjuksköterskan, hon sa precis det som jag vet att jag ska göra men inte gör. Klok kvinna denna sjuksköterska!

Eller är hon så himla klok när hon kallar mig grannen från helvetet?

För säkerhets skull så ringde D-man och undrade om jag skulle komma till Anchor. Första tanken: Klart jag ska! Andra tanken: Oj, jag måste vänta på tvättmaskinen. Oj, jag måste duscha. Oj, jag måste sminka mig. Den tankegången slutade med att jag hängde tvätten och sen åkte in till stan. Det var nog det bästa jag kunde gjort! Kul hade jag också! Tack för en trevlig kväll!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"När mannen puttar in sina testiklar i kon blir det valpar."
Patrik, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008