Tisdag

Tvtittandet gick bra.

Sovandet gick mindre bra.

Pysslet gick sådär.

På pysslet var det meningen att doktorn skulle vara med, han lös med sin frånvaro. Som vanligt kanske jag ska säga. Istället för medicinbyte så diskuterade vi stambyte och lite MrT. I vanlig ordning så hade jag solglasögon med mig, om ifall att jag bryter ihop, men som tur var så behövdes inga glasögon idag. Tur det eftersom det bara är grått och trist ute.

När jag kom hem så ringde jag verkstan och bokade tid till Wilbur. Det är tydligen dags för en stor service nu som kostar dryga 5700:- Några såna pengar har inte jag utan fick panikringa till Mamma och be om ett lån.

Jag fick låna!

Sen så började Mamma prata om tips på vad man kan använda ättika till, hon hade hittat nån webadress i Ica-kuriren. Det är en PDF på fyra sidor med tips så jag sa att jag skriver ut det. Mamma fortsatte med att hon var mest intresserad av vad ättika kunde användas till inom städning. Jag skriver ut sa jag. Mamma fortsatte med vad hon var mest intresserad av för ättikatips. När jag sen äntligen fick lägga på luren så skulle jag då ha igång skrivaren.

Att få igång en bläckstråleskrivare som stått utan att användas i ett halvår och dessutom har stått mitt i ett stambyte är inte lätt märkte jag. En bunt papper, ungefär 1 cm, gick åt, många tops och lite bensin men sen var den nästan igång, det gick i allafall att läsa på papprena som kom ut ur den.

Efter detta skrivarfixande så fortsatte jag med projektet att få nåt fungerande pdf-program att funka på denna datorn. Det går ju helt åt helvete!!! Har försökt med Adobe Acrobat i en uppsjö av versioner och två gratisprogram, inte faan funkar det heller. Dumma! Inte heller så verkar någon av mina bekanta förstå mitt problem tyvärr, jag har ju sån tur att jag har nördkompisar som brukar kunna hjälpa till när datorn eller program strular, men inte nu. Jag får helt enkelt göra pdf-filer på nån annan dator. Tröttsamt!

Nu måste jag tvätta igen! Nu tror jag i allafall att även byxor med tät väv börjar bli lite renare, ser inte lika dammiga ut när de torkar längre så det kanske finns ett slut på all omtvättning av kläder i hallgarderoberna!

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Inne i grisen finns det korvar och skinkor. Och i rumpan på den sitter syltan och väntar på att bli uppäten."
Lars, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008