Onsdag

Igår blev det köttfärsgryta tillpiffad med cashewnötter och creme fraiche till middag! Gottigt!!! inte för att jag åt med kniv och gaffel dårå...

Igår blev jag även med Acrobat i denna datorn!!! Maths, som hittar precis allt man behöver och en hel del till, hittade en lösning och då blev det lätt!!! Tack snälla Maths!!!

Sen så har jag fått ett typiskt i-lands-problem: Hur fasen bär man sig åt när man ska färga håret när man inte har badkar att hänga över när man ska skölja ur färgen? Skulle jag stå bara i duschen så kommer det färg i halva badrumet, minst. Ska jag skölja håret i diskhon eller vad??? Bjuda hem sig på hårfärgning till nån som har badkar???

Det måste ju vara nån mer än jag som vill färga håret och har bara dusch????

Mitt tvättande går sådär. Eller själva tvättandet går bra men undanplockandet går inget vidare. Det ligger kläder överallt tycker jag. Jag har inte ens packat upp resväskorna sen jag flyttade hem. Hela mitt hem är ett enda stort kaos faktiskt, det går inte att få ordning just nu för jag bara går omkring och tittar på eländet.

Jag har även hittat en kakelskada i mitt badrum. När de har borrat upp ett handtag som sitter på väggen i duschen så har tydligen kaklet spruckit, inte då byta kakelplattan och göra om utan bara smacka upp handtaget över spricket. Nu blir jag lite nojjig över mitt badrum. Detta spricket och dessutom det som fortfarande ser halvruttet ut längst ner i dörrkarmen vid tröskeln. Såhär ser det ut, visst ser det helt nytt ut :

När jag höll på med att föra över dessa bilder så hittade jag även några bilder från i fredags när vi var på Anchor. Det ser definitivt inte ut som att vi är på en krog! Om man säger såhär, vi hade mycket roligare än vad bilderna visar, varför jag har valt just dessa motiv vet jag inte riktigt, men det är de enda bilderna som finns från fredagen.


Två timmar kvar tills jag har vatten nu så alltså kan jag fika i två timmar till och sen börja dagen med en dusch.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Örnar och harar och rävar hjälper bönderna at äta upp insekterna som sitter på hans kålrötter."
Ylva, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008