Fredag

Tebax igen!!!

Jag har inte virkat bort mig eller nåt utan legat däckad i hög feber. I tisdags så gick min soffa sönder och jag la mig på golvet för att försöka laga den, två fjädrar har lossnat. När jag låg där så var det lite kallt men jag tänkte inte mer på det, det har ju varit lite varierande innetemperatur här. Inser att jag inte klarar att få fast fjädrarna och lägger mig ovanpå soffan med filt. Fryser som fasen! För att sluta frysa så tänkte jag att jag tar en dusch, då gör det liksom ont när duschstrålarna träffar huden.

Då började jag misstänka att jag kanske inte bara frös utan kanske hade feber. Bäddade ner mig med dubbla filtar på soffan och kände hur temperaturen steg i kroppen. Och steg. Och steg. Till slut så kände jag att jag måste nog kolla graderna, då hade klockan hunnit bli onsdag, och termometern visade 39,4. Tog två Ibumetin och fortsatte ligga på soffan. Det gick en timme. Det gick två timmar. Inte fasen kände jag nån skillnad efter tabletterna. Kollade graderna igen och hade då endast 38,8 så nån nytta gjorde tabletterna ändå.

Igår framemot eftermiddagen började jag känna mig riktigt bra igen. Kände efter på morronen och kände att jag skulle nog fixa att åka iväg på ångestskolan. Stämplade in i garaget 08:33 och hittade även lappen där det står att man ska betala om man stämplar in innan halv. Fick beröm för att jag kommit så pass att jag flyttat mappen från hallen till soffbordet! Det gjorde liksom inget att jag inte hade öppnat den.

Handlade efter skolan. Fick äntligen koll på självscanningsaffären!!! Jag har inte vågat storhandla på länge nu eftersom jag hela tiden trott jag ska få koll, det är faktiskt lite jobbigt om man står med tre fyllda kassar, som man omsorgsfullt packat, och får koll. Jaja, nu borde jag slippa koll i december och därmed i värsta julhandlingen.

Ikväll är det ut på restaurang som gäller! Eller är det verkligen det? Kroppen känns inte helt hundra och det vore ju så jäkla typiskt mig att gå ut ikväll och snubbla över nån basilusk och ligga nerbäddad i tre dagar till. Jag ska vila lite och känna efter hur jag ska göra till kvällen nu.

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Skillnaden på djur och människor är att de har mycket längre öron och många flera ben."
Gustav, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008