Tisdag

Idag har underbara elkillen varit här.

Elarbetet i min lägenhet utfördes under vecka 26-27 när jag inte var hemma och nu kommer dom och gör kontroll av arbetet. Det är faktiskt vecka 48 nu!!!! Jag har alltså levt med eventuellt kanske livsfarlig el i flera månader.

Jag frågade killen varför de inte gjorde denna kontroll i samband med själva arbetet eftersom det då var undanplockat vid kontakterna, nu kollade han bara de kontakter han kom åt. Men vet ni vad han säger??? Vi har inte så många såna här apparater på firman så det är först nu jag har fått tillgång till den. Men va faan!!! Jobbet här i mitt hus är ett ganska stort jobb, då ser man väl till att man har tillgång till alla apparater som behövs? Eller???

Efter dessa månader så känner jag att jag kommer inte rekommendera Edsvikens El till nån endaste en, snarare varna för firman!

Jag har även läst tidningarna som vanligt och hittat ett ovanligt korkat uttalande. Här är artikeln. Öppnas i nytt fönster/flik. Alltså, hur fasen har en människa som förstört livet för, och tagit livet av, andra människor ens ha mage att säga nåt sånt????

Som tur var fanns det lite roligare nyheter att läsa också, Världens största ekonomiska "konspirationer". Öppnas också i nytt fönster/flik..

Kommentarer till ovanstående kan lämnas i Gästboken



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Hönor som får gå var de vill lägger finare ägg eftersom de slipper ha hönsnät runt huvudet."
Hans, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2008